Dormant English recipe below
החומרים למלית
יוצאים כ- 22 מאפים
ניתן להכפיל כמויות
לשבור לפירורים קטנים
כ- 100 גרם אגוזי מלך
להוסיף
1 כפית תמצית ןניל
להוסיף
2 כפות סוכר לבן
3 כפות טחינה גולמית
ללא טעמים
3 כפות זרעי שומשום
לערבב
ולהוסיף
2 כפות מי ברז
ולערבב
להכין בכוס
קצת שמן קנולה
להברשת עלי הפילו
לשים עלה פילו על נייר אפייה
ולהבריש אותו עם מעט שמן
לכסות שוב עם עלה פילו
להבריש אותו שוב
עם מעט שמן
לחתוך ל- 12 ריבועים
4× 4
לשים בקצה
ריבוע הבצק
ככפית מלית אגוזים
לגלגל כל ריבוע
לסיגר מהודק
לשים את הסיגרים
על תבנית
עם נייר אפייה
להבריש את הסיגרים עם מעט שמן
לפסר מעט שומשום
אפייה בתנור חם 160 מעלות
כ- 25 דקות עד הזהבה
לאחר האפייה
ישר לזלף סירופ מייפל
ניתן להשאיר
בחוץ כשבוע סגור
היטב
The ingredients for the stuffing
Makes about 22 pastries
Quantities can be doubled
break into small crumbs
About 100 grams of walnuts
Add
1 teaspoon
vanilla extract
2 tablespoons of white sugar
add
three spoons
Raw tahini
add
3 tablespoons of sesame seeds
add
2 spoons
tap water
and mix
prepare in a glass
A little canola oil
Brush the filo leaves
Put a sheet of filo on
baking paper
and brush it with a little oil
Cover again with a phyllo leaf
brush it again
with a little oil
cut into 12 squares
4×4
put on the edge
the dough square
a teaspoon of stuffing
nuts
roll each square
for a tight cigar
put the cigars
on a template
with baking paper
Brush the cigars with a little oil
Dissolve a little sesame
Bake in a hot oven at
160 degrees
About 25 minutes until golden
after baking
Straight to pour
maple syrup
can be left
Closed for about
a week outside
well
תגובות
הוסף רשומת תגובה