סיגרים קריספיים אגוזים

 



 








Dormant English recipe below


החומרים למלית

יוצאים כ- 22 מאפים

ניתן להכפיל כמויות

לשבור לפירורים קטנים

כ- 100 גרם אגוזי מלך


להוסיף

1 כפית תמצית ןניל


להוסיף

2 כפות סוכר לבן

3 כפות טחינה גולמית

ללא טעמים

3 כפות זרעי שומשום

לערבב

ולהוסיף

2 כפות מי ברז

ולערבב

להכין בכוס

קצת שמן קנולה

להברשת עלי הפילו


לשים עלה פילו על נייר אפייה

ולהבריש אותו עם מעט שמן


לכסות שוב עם עלה פילו

להבריש אותו שוב

עם מעט שמן

לחתוך ל- 12 ריבועים

4× 4


לשים בקצה

ריבוע הבצק

ככפית מלית אגוזים


לגלגל כל ריבוע

לסיגר מהודק


לשים את הסיגרים

על תבנית

עם נייר אפייה


להבריש את הסיגרים עם מעט שמן

לפסר מעט שומשום

אפייה בתנור חם 160 מעלות

כ- 25 דקות עד הזהבה


לאחר האפייה

ישר לזלף סירופ מייפל

ניתן להשאיר

בחוץ כשבוע סגור

היטב


The ingredients for the stuffing

Makes about 22 pastries
Quantities can be doubled

break into small crumbs

About 100 grams of walnuts
Add
1 teaspoon
vanilla extract
2 tablespoons of white sugar
add
three spoons
Raw tahini
add
3 tablespoons of sesame seeds
add
2 spoons
tap water 
and mix

prepare in a glass
A little canola oil
Brush the filo leaves

Put a sheet of filo on
 baking paper
and brush it with a little oil

Cover again with a phyllo leaf

brush it again

with a little oil

cut into 12 squares

4×4
put on the edge
the dough square
a teaspoon of stuffing
nuts
roll each square

for a tight cigar

put the cigars

on a template

with baking paper

סמל 'אומת על ידי הקהילה'
Brush the cigars with a little oil

Dissolve a little sesame

Bake in a hot oven at 
160 degrees

About 25 minutes until golden

after baking
Straight to pour
maple syrup
can be left
Closed for about 
a week outside
well
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות