The English recipe is listed below
למלית
לחתוך לקוביות קטנות
2 תפוחי עץ גדולים
לא מקולפים
לשים בקערה
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית קינמון
ככף וחצי צימוקים
להוסיף
להוסיף
3 כפות סוכר לבן
או 3-4 שקיות תחליף סוכר
להוסיף
1 כף קורנפלור
ולערבב
לקחת בצק עלים
לחתוך לרצועות של כ- 10 סנטימטר
לחלק אותה לשתיים ולמתוח מעט
לשים כף אחת מלית תפוחים
בקצה הבצק ולקפל את הבצק
מעל המלית
להדק ולסגור את השוליים
לקחת מזלג
וללחוץ מסביב הבצק
בשוליים
ולחרוץ 3 חתכים על אמצע המאפה
לשים בתבנית
עם נייר אפייה
להבריש כל מאפה במעט
שמן קנולה
ולפזר מעט שבבי שקדים
לאפות בתנור חם
170- 180 מעלות
כ- 25-30 דקות
כשהמאפה יוצא מהתנור
לפזר מעט אבקת סוכר
או תחליף סוכר
להגיש חמים
Bake in a hot oven
170-180 degrees
About 25-30 minutes
for stuffing
cut into small cubes
2 large apples
not peeled
put in a bowl
add
1 teaspoon vanilla extract
1/4 teaspoon of cinnamon
to add
About a tablespoon
and a half of raisins
add 3 tablespoons
of white sugar or
3-4 bags sugar free
add
1 tablespoon cornflour
and mix
Take puff pastry
Cut into strips of about 10 centimeters
Divide it in half and stretch a
Put one tablespoon of apple filling
at the edge of the dough and fold the dough
over the stuffing
Fasten and close the edges
take a fork
and press around the dough
on the margins
and score 3 cuts in the middle of the pastry
put in a mold
with baking paper
Brush each pastry lightly
Canola oil
and sprinkle some almond chips
Bake in a hot oven
170-180 degrees
About 25-30 minutes
When the pastry comes out of the oven
sprinkle a little powdered sugar
or free sugar powder
serve hot
תגובות
הוסף רשומת תגובה