עוגת טרס לצ'ס

 






English recipe listed below

מתכון-

החומרים מדודים בגרמים או בכוס חד פעמית

לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי

כוס מדידה אוניברסלית
לשים בקערת המיקסר
5 חלבונים להתחיל להקציף כשהחלבונים

מתחילים להלבין להוסיף

בהדרגה-
1 כוס סוכר =150 גרם= מדוד בכוס פלסטיק

 חד פעמית לשתייה קרה,

להוסיף-
1/4 כפית מלח,
1 כפית תמצית וניל, להקציף עוד כ-2 דקות,



להוסיף את
5 החלמונים ומקציפים עוד כשתי דקות,
להוריד מהמיקסר ולהוסיף לסרוגין -
1.1/2 כוסות קמח =150 גרם-

 מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.

1/3 כוס חלב=מדוד בכוס חד פעמית,

להוסיף לסרוגין עם הקמח ואבקת אפייה
1 כפית אבקת אפייה,
לערבב בעטיפה לסרוגין פעם קמח פעם קצת חלב

 עד שהכל מעורבב חלק.


לשמן תבנית  עגולה 24 ס"מ
לשפוך את העיסה לתבנית
ולאפות בתנור שחומם מראש בחום 

של  160 מעלות בערך 25-30 דקות לפי הצורך
עד שהעוגה קפיצית למגע, ולקרר.

לסירופ להרטבת העוגה,
לשים בקערה= הכל מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה,
1 פחית חלב מרוכז.
1 כוס קרם קוקוס או חלב קוקוס
1 כוס חלב אפשרלהוסיף 1.1/4 כוסות אם רוצים עוגה יותר רטובה

1 כפית תמצית וניל

 לערבב הכל ביחד.


כשהעוגה קרה לחורר אותה עם שיפוד

 גם בשולי העוגה
ולהרטיב את העוגה עם סירופ החלבי- 

אפשר להרטיב בפעמיים  

לוקח קצת זמן לעוגה לספוג את הסירופ=
חשוב מאוד להרטיב גם בשוליים,

לאחר מכן לזלף על העוגה ספירלה של

 ריבת חלב אפשר להכין מנייר אפייה

 שק זילוף קטן או להיעזר בשקית זילוף,



לקרם קצפת וניל-
לשים במיקסר=
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה קרה,
1 כף אינסטנט פודינג וניל,
6 כפיות סוכר,
להקציף לקצפת יציבה
לצפות מעל הריבת חלב את הקצפת אני שמתי בצורת תלוליות
מעל לזלף פסים דקים של ריבת חלב,
ולקשט למעלה מסביב עם קצת אגוזי מלך קצוצים,
לקרר כשעתיים ולהנות.


Put in the mixer bowl
5 egg whites to start whipping 
When the whites start to whiten
 gradually add-
1 cup of sugar =150 grams= 
Measure in a plastic cup
 disposable for cold drinks,
add-
1/4 teaspoon salt,
1 teaspoon vanilla extract,
 whip for another 2 minutes,

add the
5 the egg yolks and beat for another two minutes,
remove from the mixer and add alternately -
1.1/2 cups of flour = 150 grams
Measure in a disposable plastic cup for a cold drink.

1/3 cup of milk=measured in a disposable cup,

Add alternately with the flour and baking powder
1 teaspoon baking powder,
Mix in a wrap alternately one time flour and one time a little milk

 until everything is mixed smooth
Grease a 24 cm round pan
Pour the dough into the mold
and bake in a preheated oven 
of  160 degrees for about 25-30 minutes as needed
Until the cake is springy to the touch, and cool.
for the syrup to moisten the cake,
Put in a bowl = everything is measured
 in a disposable plastic cup for cold drinks,
1 can of condensed milk.
1 cup of coconut cream or coconut milk
1 cup of milk for a wetter cake
You can add maybe 1.1/4 cups of milk
1 teaspoon vanilla extract
 mix everything together.

When the cake is cold, pierce it with a skewer

 Also on the edge of the cake
and moisten the cake with the milk syrup- 

You can wet it twice  

It takes some time for the cake to absorb the syrup
It is very important to moisten the edges as well,

Then sprinkle on the cake a spiral of

 Milk jam can be made from baking paper

 A small sprinkler bag or use a sprinkler bag,

For vanilla whipped cream-
Put in a mixer
2 containers of sweet cream for cold whipping,
1 tablespoon instant vanilla pudding,
6 teaspoons of sugar,
Whip until stiff
I put the whipped cream on top of the milk jam in the form of mounds
sprinkle thin strips of milk jam on top,
and decorate the top around with some chopped walnuts,
Cool for about two hours and enjoy.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות