The English recipe is listed below
למלית פיסטוק שקדים
100 גרם שקדים
טחונים אפשר לטחון
עם קליפה
לטחון לחתיכות קטנות
200 גרם פיסטוק
לא אפויים
לשים בקערה
את השקדים
והפיסטוקים
לערבב
להוציא כשתי כפות ולהשאיר לקישוט
הבקלאווה לאחר האפייה
להוסיף
3 כפות סוכר לבן
1/3 כפית קינמון
ולערבב
לקחת תבנית אפיה סגורה
בגודל 30× 40 סנטימטר
להבריש את התבנית
בבסיס ובשוליים
עם חמאה מומסת או מרגרינה
או שמן קנולה
להניח על התבנית
דף בצק פילו
ולשמן במעט שמן או
חמאה מומסת או מרגרינה
אם משתמשים בחמאה או מרגרינה
צריך כ- 100 גרם מומסת
להניח עוד דף פילו
ולהבריש בשמן
כך ליצור כ- 6- 8 שכבות בצק
לשים על הפילו
את מלית הפיסטוקים
וליישר
לשים מעל שוב כ-6- 8 שכבות
בצק פילו
מוברשות בשמן או חמאה או מרגרינה מומסת
לכסות את שכבת הפילו האחרונה
שהבצק יהיה יפה ולא קרוע
ולהדק
לסמן ולחתוך למנות
חתכתי ל- 28 ריבועים
להבריש את שכבת בצק הפילו
מלמעלה בשמן או חמאה
או מרגרינה
לאפות בתנור חם
160 מעלות כ- 30- 40 דקות
עד הזהבה
לסירופ סוכר
לשים בסיר
3/4 כוס סוכר לבן מדוד בכוס
פלסטיק חד פעמית 100 גרם
להוסיף
1 כוס 150 גרם מי ברז
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סירופ מייפל או סילאן או דבש
להרתיח
כשתי דקות ולקרר את הסירופ
בחוץ
לאחר האפיה כשהבקלאווה
יצאה ישר מהתנור והיא חמה
לשפוך עליה את כל הסירופ הקר
ולקשט עם הפיסטוק על כל מנה
For the almond pistachio filling
100 grams of almonds
Ground can be ground
with shell
grind into small pieces
200 grams of pistachios
not baked
put in a bowl
the almonds
And the pistachios
mix
Take out about two tablespoons
and leave for decoration
The baklava after baking
Take a closed baking dish
in size 30 x 40 centimeters
brush the pattern
in the base and in the margin
with melted butter or margarine
or canola oil
place on the mold
A sheet of filo dough
and oil with a little oil or
melted butter or margarine
If using butter or margarine
You need about 100 grams dissolved
Place another sheet of phyllo
and brush with oil
This is how to create about 6-8 layers of dough
Put on the filo
The pistachio filling
and straighten
Put about 6-8 layers on top again
Filo dough
brushed with oil or butter or melted margarine
Cover the last layer of phyllo
That the dough will be beautiful and not torn
and tighten
Mark and cut into portions
I cut into 28 squares
Brush the filo dough layer
Top with oil or butter
or margarine
Bake in a hot oven
160 degrees for about 30-40 minutes
until golden
for sugar syrup
put in a pot
3/4 cup of white sugar measured in a cup
Disposable plastic 100 grams
boil
About two minutes and cool outside
After baking when the baklava
Straight out of the oven and it's hot
Pour all the cold syrup over it
and decorate with the pistachio on each dish
תגובות
הוסף רשומת תגובה