סלט כבד צמחי

 






לשים בתבנית אפיה

2 חצילים לא מקולפים בינוניים🍆🍆

 חתוכים לקוביות

לפזר  כחצי כפית מלח

מעט פלפל שחור 

2 כפות שמו זית

לערבב היטב

לאפות בתנור חם 190 מעלות כ-20 דקות

עד שהם מתרככים



4 בצלים גדולים לחתוך לקוביות🧅🧅🧅🧅

לחמם תבנית

לשים ככף וחצי שמן זית 

להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה


לשים במעבד מזון

את החצילים הבצל🍆🧅

כחצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

3 ביצים מבושלות חתוכות לחצי🥚🥚🥚

כ- 50 גרם אגוזי מלך

לטחון הכל היטב לממרח

להוסיף

כ- 4 כפיות מיונז לערבב

ולהגיש

ניתן להשאיר מעט מהבצל המטוגן לקישוט

הכבד הצמחי


Put in a baking dish

2 medium unpeeled eggplants🍆🍆

 cut into cubes

Sprinkle about half a teaspoon of salt

A little black pepper 

2 tablespoons olive oil

mix well

Bake in a hot oven at 190 degrees for about 20 minutes

until they soften


4 large onions cut into cubes        

Heat a mold

Put about a tablespoon and a half of olive oil 

Add the onion and fry until brown

Put in a food processor
the eggplants and onions🍆  

About half a teaspoon of salt

A little black pepper

3 boiled eggs cut in half 🥚🥚🥚

About 50 grams of walnuts

Grind everything well for a spread

add
Mix about 4 teaspoons of mayonnaise
and submit
You can leave a little of the fried onion for decoration
The vegetable liver

תגובות