שערות קדאיף במלית אגוסים בסירופ

 





English recipe listed below


לחמם סיר

להמיס

100 גרם חמאה או מרגרינה


למלית לכ- 25 יחידות קדאיף

לשים בקערה

150 אגוזי מלך שבורים קטן

או  שקדים ואגוזים אחרים

3 כפות סוכר לבן

כ-רבע כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל

לערבב


להבריש  בתחתית תבנית 

בגודל של 40× 30 סנטימטר

מעט חמאה או מרגרינה מומסת

צריך  תבנית עם שוליים


לקחת שערות קדאיף

שורה ארוכה של קדאיף ברוחב של 

כשבע סנטימטר

לשים כף מהמלית

ולהתחיל לגלגל לסיגר צמוד

לא חייב לגלגל עד הסוף לחתוך את האיטריות

לסדר את החמאה  על התבנית



ולהבריש את כל החמאה על הקדאיף

לאפות בתנור חם 160 מעלות

אפיה כ- 25 - 30 דקות עד הזהבה


לסירופ הסוכר

לשים בסיר

נחומרים מדודים בגרמים או בכוס

פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה

אוניברסאלית

1 כוס סוכר 150 גרם

2 כוסות מי ברז 300 גרם

חצי לימון קטן

2 תרמילי תבלין הל שבור לא חייבים אבל זה טעם

1 שקית סוכר וניל

כף גדושה סירופ מייפל

להביא לידי רתיחה

ולהרתיח עוד כשתי דקות

ולקרר בחוץ עד שהקדאיף מוכן



לאחר האפיה לשפוך את הסירופ הקר

על הקדאיף החם

ניתן לאסוף שוב את הסירופ לסיר

ולשפוך שוב על הקדאיף

כדי שהקדאיף יספוג את כל הסירופ


Heat a pot
melt
100 grams of butter or margarine

For stuffing about 25 Kadaif units

put in a bowl

150 small broken walnuts

or almonds and other nuts

3 tablespoons of white sugar

About a quarter teaspoon of cinnamon

1 teaspoon vanilla extract
mix
brush on the bottom of a mold 

in the size of 40 x 30 centimeters

A little melted butter or margarine
Need a template with a border

take Kadaif hairs
A long line of Kadaif in width of 
About seven centimeters
Put a spoonful of the stuffing

and start rolling into a tight cigar

You don't have to roll all the way to cut the noodles

Arrange the butter on the pan

and brush all the butter on the kadaif

Bake in a hot oven at 160 degrees

Bake for about 25-30 minutes until golden
for the sugar syrup
put in a pot
The ingredients are measured in grams or in a disposable plastic cup for a cold drink
A plastic cup is equal to three quarters of a universal measuring cup
1 cup of sugar 150 grams
2 cups of tap water 300 grams
Half a small lemon
2 broken cardamom spice pods are optional but it's a taste
1 bag of vanilla sugar
A heaping spoonful of maple syrup
bring to a boil
and boil for another two minutes
And cool outside until the kadaif is ready

After baking pour the 
The cold syrup
On the hot Kadaif
can be collected again 
the syrup for the pot
and pour again on the kadaif
For the Kadaif to absorb the
 All the syrup

After baking pour the 
The cold syrup
On the hot Kadaif
can be collected again 
the syrup for the pot
and pour again on the kadaif
For the Kadaif to absorb the
 All the syrup
סמל 'אומת על ידי הקהילה'









תגובות