English recipe listed below
לחמם סיר
להמיס
100 גרם חמאה או מרגרינה
למלית לכ- 25 יחידות קדאיף
לשים בקערה
150 אגוזי מלך שבורים קטן
או שקדים ואגוזים אחרים
3 כפות סוכר לבן
כ-רבע כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
לערבב
להבריש בתחתית תבנית
בגודל של 40× 30 סנטימטר
מעט חמאה או מרגרינה מומסת
צריך תבנית עם שוליים
לקחת שערות קדאיף
שורה ארוכה של קדאיף ברוחב של
כשבע סנטימטר
לשים כף מהמלית
ולהתחיל לגלגל לסיגר צמוד
לא חייב לגלגל עד הסוף לחתוך את האיטריות
לסדר את החמאה על התבנית
ולהבריש את כל החמאה על הקדאיף
לאפות בתנור חם 160 מעלות
אפיה כ- 25 - 30 דקות עד הזהבה
לסירופ הסוכר
לשים בסיר
נחומרים מדודים בגרמים או בכוס
פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס מדידה
אוניברסאלית
1 כוס סוכר 150 גרם
2 כוסות מי ברז 300 גרם
חצי לימון קטן
2 תרמילי תבלין הל שבור לא חייבים אבל זה טעם
1 שקית סוכר וניל
כף גדושה סירופ מייפל
להביא לידי רתיחה
ולהרתיח עוד כשתי דקות
ולקרר בחוץ עד שהקדאיף מוכן
לאחר האפיה לשפוך את הסירופ הקר
על הקדאיף החם
ניתן לאסוף שוב את הסירופ לסיר
ולשפוך שוב על הקדאיף
כדי שהקדאיף יספוג את כל הסירופ
Heat a pot
melt
100 grams of butter or margarine
For stuffing about 25 Kadaif units
put in a bowl
150 small broken walnuts
or almonds and other nuts
3 tablespoons of white sugar
About a quarter teaspoon of cinnamon
1 teaspoon vanilla extract
mix
brush on the bottom of a mold
in the size of 40 x 30 centimeters
A little melted butter or margarine
Need a template with a border
take Kadaif hairs
A long line of Kadaif in width of
About seven centimeters
Put a spoonful of the stuffing
and start rolling into a tight cigar
You don't have to roll all the way to cut the noodles
Arrange the butter on the pan
and brush all the butter on the kadaif
Bake in a hot oven at 160 degrees
Bake for about 25-30 minutes until golden
for the sugar syrup
put in a pot
The ingredients are measured in grams or in a disposable plastic cup for a cold drink
A plastic cup is equal to three quarters of a universal measuring cup
1 cup of sugar 150 grams
2 cups of tap water 300 grams
Half a small lemon
2 broken cardamom spice pods are optional but it's a taste
1 bag of vanilla sugar
A heaping spoonful of maple syrup
bring to a boil
and boil for another two minutes
And cool outside until the kadaif is ready
After baking pour the
The cold syrup
On the hot Kadaif
can be collected again
the syrup for the pot
and pour again on the kadaif
For the Kadaif to absorb the
All the syrup
After baking pour the
The cold syrup
On the hot Kadaif
can be collected again
the syrup for the pot
and pour again on the kadaif
For the Kadaif to absorb the
All the syrup
תגובות
הוסף רשומת תגובה