English recipe listed below
הכמויות מדודות בכוס אוניברסאלית
או בכוס קרטון לשתייה חמה
למלית
פאי אגוזים טופי קרמל פרווה
לטופי קרמל אגוזים-
על אש בינונית קטנה
לקחת מחבת לשים-
1 כוס סוכר לבן 120 גרם
1/2 כוס סוכר חום כהה 120 גרם
לתת לסוכר להתקרמל לצבע ענברי אבל לא שרוף
ליצור קרמל בהיר
אפשר לנענע את המחבת
להוסיף רבע כפית מלח
להוסיף בהדרגה
שלושת רבעי כוס שמנת צמחית או חלבית
175 גרם לערבב כל הזמן
עד שהקרמל חלק אם יש עדיין גושי סוכר
ניתן לסנן
להוסיף
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
או חמאה
להוסיף
1 כפית תמצית וניל ולערבב
עד שהמרגרינה או החמאה מומסים
להוסיף
300 גרם אגוזי מלך או אגוזים אחרים
לערבב כדקה בבישול על חום נמוך בינוני
להוסיף
2 כפות מייפל לערבב ולקרר
להכנת הבצק
לשים בקערה
2 כוסות קמח לבן מנופה 200 גרם
להוסיף 100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
או חמאה בטמפרטורת החדר,
להוסיף קורט מלח
להוסיף מעט תמצית וניל או שקית סוכר וניל,
להוסיף קצת פחות מ- 1/2 כוס סוכר לבן- 50 גרם
לערבב ידנית
ליצור פירורים
להוסיף 1 ביצה
ואת שאר הקצפת הצמחית שנשארה במיכל
ללוש ולגבש לבצק אחיד.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה במקרר.
לרדד על שולחן מקומח לקוטר
של תבנית פאי 26 ס"מ
בעובי ש כ-3-4 מ"מ גם לשים בשולי התבנית
לחתוך עודפי בצק.
לשים את מלית האגוזים על כל בסיס הבצק-
לאפות ב-170 מעלות
כ-25 מעלות עד הזהבה גם בתחתית.
The quantities are measured in a universal cup
or in a cardboard cup for hot drinks
for stuffing
Fudge Caramel Toffee Nut Pie
For nut caramel toffee-
on medium low heat
take a pan put-
1 cup of white sugar 120 grams
1/2 cup dark brown sugar 120 grams
Let the sugar caramelize to an amber color but not burnt
create a light caramel
You can shake the pan
Add a quarter teaspoon of salt
add gradually
Three quarters of a cup of vegetable or dairy cream
175 grams mix all the time
until the caramel is smooth if there are still lumps of sugar
Can be filtered
add
50 grams of butter-flavored margarine
or butter
add
1 teaspoon of vanilla extract and mix
until the margarine or butter is melted
add
300 grams of walnuts or other nuts
Mix for about a minute while cooking on medium-low heat
add
2 spoons of maple mix and cool
to prepare the dough
put in a bowl
2 cups of sifted white flour 200 grams
Add 100 grams of butter-flavored margarine
or butter at room temperature,
Add a pinch of salt
add a little vanilla extract or a bag of vanilla sugar,
Add a little less than 1/2 cup of white sugar - 50 grams
Mix by hand
make crumbs
Add 1 egg
and the rest of the vegetable whipped cream that remained in the container
Knead and knead into a uniform dough.
Wrap in cling film and chill for half an hour in the fridge.
Roll out on a floured table to a diameter
of a 26 cm pie pan
About 3-4 mm thick, also put on the edges of the mold
Cut off excess dough.
put the nut filling on the entire base of the dough -
Bake at 170 degrees
About 25 degrees until golden even on the bottom.
תגובות
הוסף רשומת תגובה