English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים או בכוס
חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה ל- שלושת רבעי כוס
מדידה אוניברסלית
למלית פרג מספיק ל- 2 או שלוש עוגות
לשים בסיר
ככוס וחצי מי ברז 300 גרם או חלב
2 כוסות סוכר לבן 300 גרם.
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סילאן או דבש
1 כף מיץ לימון
1 כפית שטוחה קינמון
חצי גרידת לימון מגורד
להרתיח
להוסיף
כ- 50 גרם צימוקים
להוסיף 250 גרם פרג טחון טרי טחון במקום
חצי כוס פרג שלם -50 גרם
50 גרם מרגינה או חמאה
לערבב
ולהוסיף
פירורי עוגות או פירורי ביסקוויטים לפי הצורך
כשתי כוסות 125 גרם
לערבב ולהסמיך את העיסה ולקרר
לבצק
לשים במיקסר
250 גרם מרגירינה קרה או חמאה
1 כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
חצי כוס סוכר לבן 75 גרם
לערבב במיקסר עד שהמרגרינה רכה לא להקציף
להוסיף
חצי גרידת לימון בינוני
1 ביצה
לערבב
ולהוסיף
500 גרם קמח לבן מנופהק
1 כפית שמרים יבשים
לערבב ותוך כדי להוסיף
לפי הצורך
כ- חצי כוס מי ברז כ- 100 גרם
לערבב עד שמתקבל בצק חלק ונעים
ונוח לערבב כשתי דקות
להוריד את הבצק מהמיקסר
לעטוף בניילון נצמד
ולשים במקרר למנוחה כ- 20 דקות
לאחר שהבצק התקרר לחלק אותו ל- חצי
או לשלוש עוגות מה שתעדיפו
על משטח מקומח
לרדד למלבן בגודל של 45×30 ס"מ
ובעובי של 3 מלימטר
לשים חצי מלית פרג באמצע הבצק
לכל האורך
להשאיר שוליים
את השוליים משני הצדדים
לחתוך לפסים אלכסוניים
בעובי של כ- 1 סנטימטר
ולסגור פס בצק על פס בצק
כמו קליעה
לשים על תבני אפייה עם נייר אפייה
למרוח בביצה מעורבב עם 1 כפית מי ברז
לתת לעוגה לנוח מחוץ למקרר כעשרים דקות
למרוח שוב בביצה
לפזר מעל פרוסות שקדים
אפייה בתנור חם
180 מעלות אפיה כ- 25- 30 דקות לפי הצורך
עד הזהבה
לשמור במקרר ניתן לחמם מעט בתנור
The ingredients are measured in grams or in a cup
Disposable for cold drinks
A plastic cup is equal to three quarters of a cup
universal measurement
Poppy filling is enough for 2 or three cakes
put in a pot
About a glass and a half of tap water 300 grams or milk
2 cups of white sugar 300 grams.
1 teaspoon vanilla extract
2 tablespoons of silan or honey
1 tablespoon lemon juice
1 flat teaspoon cinnamon
Half a grated lemon zest
boil
add
About 50 grams of raisins
Add 250 grams of freshly ground poppy seeds instead
Half a cup of whole poppy - 50 grams
50 grams of margarine or butter
mix
and add
Cake crumbs or biscuit crumbs as needed
About two cups 125 grams
Mix and thicken the pulp and cool
for the dough
put in a mixer with a kneading hook
250 grams of cold margarine or butter cannot be substituted for oil
1 teaspoon vanilla extract
Half a teaspoon of salt
Half a cup of white sugar 75 grams
Mix in a mixer until the margarine is soft, do not whip
add
Half a medium lemon zest
1 egg
mix
for the dough
put in a mixer with a kneading hook
250 grams of cold margarine or butter cannot be substituted for oil
1 teaspoon vanilla extract
Half a teaspoon of salt
Half a cup of white sugar 75 grams
Mix in a mixer until the margarine is soft, do not whip
add
Half a medium lemon zest
1 egg
mix
After the dough has cooled, divide it in half
Or for three cakes, whichever you prefer
on a floured surface
Roll into a rectangle measuring 45x30 cm
and 3 millimeters thick
Put half of the poppy filling in the middle of the dough
throughout
leave a margin
the margins on both sides
cut into diagonal strips
About 1 centimeter thick
and close a strip of dough on a strip of dough
like shooting
Put on baking sheets with baking paper
Spread in an egg mixed with 1 teaspoon of tap water
Let the cake rest outside the refrigerator for about twenty minutes
Brush again with egg
sprinkle over sliced almonds
Baking in a hot oven
Bake at 180 degrees for about 25-30 minutes as needed
until golden
Keep in the fridge, you can warm it up a little in the oven
תגובות
הוסף רשומת תגובה