פלפלים ממולאים עם אורז ובשר

 





English recipe listed below



מתכון-לרוטב עגבניות
קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפות שמן זית.
1/2 כפית כורכום.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1/4 כפית פפריקה חריפה.
לערבב הכל ולהוסיף
1 כף גדושה של רסק עגבניות.-לערבב.
למלא קופסה וחצי את מיכל הריק של העגבניות החתוכות.
לשפוך ולערבב.
1 כפית סוכר,
מי שרוצה 1 שום כתוש ניתן להוסיף ולערבב.


למלית הבשר;
500 גרם חזה עוף או בקר טחון.
1 ביצה.
1.1/2 כוסות אורז שטוף ומסונן.מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 כף פפריקה מתוקה.
1/2 כפית כורכום,
1/4 כפית פפריקה חריפה.
קורט פלפל שחור.
1 כפית מלח.
2 כפות שמן קנולה.
1 כפית גדושה רסק עגבניות-לערבב.
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק.-לערבב הכל.


צריך כ- 11 פלפלים קטנים, אפשר גם גדולים.
לחתוך למעלה את הפלפל ולהשאיר את המכסה.
למלא את הפלפל עם  1 כף  ממלית הבשר.
לשפוך על הפלפלים את רוטב העגבניות, לכסות כל פלפל עם החלק העליון שחתכנו ממנו.
להרתיח על אש בינונית, להנמיך את האש  ולכסות עם מכסה,
לבשל בערך כ-30 דקות עד אשר הפלפלים רכים והאורז מבושל.

 נשארה לי מלית בשר ורוטב עגבניות. לקחתי את המלית הוספתי קצת פירורי לחם,
יצרתי כדורי בשר שמתי בתבנית אפייה קטנה, שפכתי את הרוטב על כדורי הבשר שהרוטב יכסה את הכדורים, אפיתי בחום בינוני כ-170 מעלות כ-25 דקות לערך יצא מעולה.


recipe  מתכון
Box thinly sliced ​​tomatoes 400g.
1 teaspoon salt.
A pinch of black pepper.
2 tablespoons olive oil.
1/2 teaspoon turmeric.
1 teaspoon sweet paprika.
1/4 teaspoon cayenne.
Mix everything and add
1 heaping tablespoon of paste Agbniot.-mix.
Fill the box and half empty container of sliced ​​tomatoes.
Pour and mix.
1 teaspoon sugar
Anyone who wants one can add crushed garlic and mix.

Filling the flesh;
500g chicken breast or beef.
1 egg.
1.1 / 2 cups rice, washed and Msonn.mdod disposable plastic cup to drink cold
1 tablespoon sweet paprika.
1/2 teaspoon turmeric,
1/4 teaspoon cayenne.
A pinch of black pepper.
1 teaspoon salt.
2 tablespoons canola oil.
1 heaping teaspoon tomato paste-mix.
1 cup chopped Dk.-mix everything.

About 11 small peppers can be great, too.
Cut up the pepper and leave the lid.
Fill the peppers with 1 tablespoon of the filling of meat.
Pour the tomato sauce peppers, cover each pepper with top we cut it.
Boil over medium heat, reduce heat and cover with a lid,
Cook for about 30 minutes until the peppers are soft and cooked rice.
I stayed stuffing meat and tomato sauce. I took the filling added a bit of breadcrumbs,
I made meatballs put a small baking dish, poured the sauce over the meatballs to the sauce will cover the balls, baked at medium heat to about 170 degrees about 25 minutes or so turned out well.


תגובות