Recipe in English registered
at the end of the video
and down
לבצק
לשים בקערה בערבוב ידני או במיקסר
1 קילו קמח לבן מנופה
2 כוסות קמח מלא מנופה 200 גרם
3/4 כוס סוכר 120 גרם
3/4 כוס שמן קנולה 100 גרם
1 כפית מלח
2 כפות שמרים יבשים
או 50 גרם שמרים טריים
להתחיל ללוש תוך כדי הוספת מים פושרים
בהדרגה לפי הצורך להוסיף כמה שהבצק
צריך ליצירת בצק רך ונוח
בערך הוספתי כשתיים וחצי כוסות
ללוש כארבע דקות עד שהבצק חלק
להבריש למעלה מעט שמן קנולה
לכסות עם ניילון נצמד
ולתת לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את
נפחו כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח
להוסיף
375 גרם שוקולד צ'יפס חבילה וחצי
ללוש את הבצק עם השוקולד
כשתי דקות
להבריש את הבצק עם מעט שמן קנולה
לכסות עם ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו.
כמה זמן שנדרש
לאחר התפיחה ללוש מעט
ולהוריד את נפח הבצק
לפזר על שולחן העבודה מעט קמח
ולהוריד את הבצק על שולחן העבודה
לחלק את הבצק ל- 3 חלקים שווים
וכל חלק לחתוך לגודל של כדור טניס
לגלגל כל כדור לנקניק בגודל של כ-35 סנטימטר
ולגלגל ללחמניית קשר
להניח על תבנית אפיה עם נייר אפייה
ניתן לגלגל את הבצק ללחמניות כדורים
או ניתן לשטח מעט את הבצק לשים
ככפית ממרח שוקולד לסגור שוליים
ולגלגל לכדור
לטבעוניים להבריש את הבצק עם מעט שמן קנולה
או להבריש עם ביצה מעורבבת עם כפית
מי ברז
לפזר על כל לחמנייה מעט שוקולד צ'יפס
להתפיח את הלחמניות עד שהם מכפילות
את נפחם
לאפות בתנור חם
180 מעלות אפייה כ- -20-25 דקות עד הזהבה
ניתן להקפיא אפוי ולחמם בתנור
The materials are measured in grams
or in a disposable plastic cup
A plastic cup is equal to three quarters of an international measuring cup
Put in a bowl and mix by hand or in a mixer
1 kilo of sifted white flour
2 cups of sifted wholemeal flour 200 grams
3/4 cup sugar 120 grams
3/4 cup canola oil 100 grams
1 teaspoon of salt
2 tablespoons of dry yeast
or 50 grams of fresh yeast
Start kneading while adding lukewarm water
Gradually add as much dough as needed
Needed to create a soft and comfortable dough
I added about two and a half cups
Knead for about four minutes until the dough is smooth
brush a little canola oil on top
Cover with plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in size
Inflate as long as needed
After the dough has risen
add
375 grams of chocolate chips, a package and a half
Knead the dough with the chocolate
About two minutes
Brush the dough with a little canola oil
Cover with plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in volume.
as long as it takes
After swelling, knead a little
and reduce the volume of the dough
Sprinkle some flour on the work table
and put the dough on the work table
Divide the dough into 3 equal parts
And each part cut to the size of a tennis ball
Roll each ball into a sausage about 35 centimeters in size
and roll into a knot bun
Place on a baking sheet with baking paper
The dough can be rolled into balls
Or you can flatten the dough a little to put
A teaspoon of chocolate spread to close the edges
and roll into a ball
For vegans, brush the dough with a little canola oil
Or brush with an egg mixed with a teaspoon of tap water
Sprinkle some chocolate chips on each bun
Inflate the buns until they double
their volume
Bake in a hot oven
180 degrees baking for about 20-25 minutes until golden
You can freeze baked and heat in the oven
תגובות
הוסף רשומת תגובה