Recipe in English registered
at the end of the video
החומרים
4 כוסות אורז פרסי או בסמטי נקי שתוף ומסונן
2 כוסות עדשים כתומות
נקיות שטופים ומסוננים
לחמם סיר
לשים את האורז
ואת העדשים
לשפוך עליהם מים רותחים
בגובה של סנטימטר מעל האורז והעדשים
להוסיף
כ-2 כפיות מלח
לערבב ולהביא לידי רתיחה
לכסות את הסיר עם מכסה
לבשל על אש קטנה כ- 17- 20 דקות
עד שהאורז והעדשים רכים
לשים בסיר אחר
כ- 4.5 כפות שמן קנולה
5-4 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה כמון
רבע כפית כורכום
ולערבב על אש בינונוית
עד שהשום מזהיב להיזהר לא לשרוף את השום
כחצי דקה או לפי הצורך
לשפוך את השמן והשום
על האורז ולערבב בזהירות
ניתן להגיש מלמעלה עם אגוזים צימוקים שקדים
או בצל מטוגן
the materials
4 cups of clean washed and filtered Persian or Basmati rice
2 cups orange lentils
Clean, washed and filtered
Heat a pot
Put the rice
and the lentils
pour boiling water over them
At a height of a centimeter above the rice and lentils
add
About 2 teaspoons of salt
stir and bring to a boil
Cover the pot with a lid
Cook on low heat for about 17-20 minutes
until the rice and lentils are soft
put in another pot
About 4.5 tablespoons of canola oil
4-5 crushed garlic cloves
1 flat spoon cumin
A quarter teaspoon of turmeric
and stir over medium heat
Until the garlic is golden, be careful not to burn the garlic
About half a minute or as needed
Pour the oil and garlic
on the rice and mix carefully
Can be served on top with walnuts, raisins, and almonds
or fried onions
תגובות
הוסף רשומת תגובה