עוגת שמרים קרנץ שוקולד

 







The recipe in English is listed below

החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית ,

כוס פלסטיק שווה

לשלושת רבעי כוס מדידה אוניברסאלית

מתכון-ל- 2 עוגות שמרים.
לבצק,
לשים בקערת המיקסר-
30 גרם שמרים טריים,
1/2 כפית סוכר,
1/3 כוס מים פושרים,-

מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לערבב עם וו הלישה ,
לכסות את הכל עם חופן קמח ולהניח 

לנוח עד אשר נוצר בועות מהשמרים כ-10 דקות,


לאחר מכן לכסות את השמרים עם
4 כוסות קמח-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית

400 גרם

 לשתייה קרה
לשים מעל 1/4 כפית מלח.
1/2 כוס סוכר,-מדוד בכוס פלסטיק

 חד פעמית לשתייה קרה
1 כפית וניל,
1 ביצה.
להתחיל לערבל ולהוסיף
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות,-או מרגרינה,
להתחיל ללוש ולהוסיף מים בערך-

בערך 1/3 כוס,-לפי הצורך עד קבלת בצק מאוד רך,


לערבל כ-5 דקות. עד אשר הבצק  

נפרד מהשוליים.
לעצור את המיקסר לעטוף עם ניילון נצמד

 ולהתפיח עד אשר הבצק
מכפיל את עצמו,
לאחר מכן להוריד את האויר מן הבצק , 

לכסות שוב בניילון נצמד לתפיחה שנייה.
לאחר שהבצק תפח להוריד על שולחן מקומח,
לחלק ל-2
לרדד כל חלק למלבן בגודל 40X35 ס"מ בערך,
לשים על הבצק כ-4 כפיות גדושות ממרח נוטלה  או שוקולד  השחר,


למרוח עם פלטה על הבצק חוץ מהשוליים,
לקפל את שולי הבצק בצדדים על המלית,

 ולאחר מכן לגלגל לרולדה מהודקת.
לחתוך לאורך את הרולדה ליצירת 2 רצועות, 

לגלגל כמו חבל.
לשים בתבנית מרופדת בנייר פרגמנט,
לטרוף ביצה עם 1 כפית מים ולהבריש את העוגות,
להתפיח את העוגות,
למרוח שוב בביצה,


אפייה בחום בינוני 170 מעלות בערך

 35-40 דקות אפייה עד הזהבה.
לאחר מכן כשהעוגות חמות להבריש

 אותם עם סירופ סוכר להברקה ולעסיסיות.
לסירופ-
לשים בסיר קטן באש-
1/2 כוס סוכר- מדוד בכוס פלסטיק חד 

פעמית לשתייה קרה,
3/4 כוס מים,-מדוד בכוס פלסטיק 

חד פעמית לשתייה קרה,
1 כפית תמצית וניל,
להרתיח כשתי דקות ולמרוח על העוגות החמות.


The ingredients are measured in a disposable plastic cup,
A plastic cup is worth it
For three-quarters of a universal measuring cup
Recipe for 2 yeast cakes.
for the dough,
put in the mixer bowl -
30 grams of fresh yeast,
1/2 teaspoon sugar,
1/3 cup of lukewarm water,
Measure in a disposable plastic cup 
for a cold drink
mix with the kneading hook,
Cover everything with a handful of flour and set aside 
Rest until bubbles form from the yeast
 about 10 minutes,

Then cover the yeast with
4 cups of flour - measure in a disposable plastic cup

 for a cold drink
Put over 1/4 teaspoon of salt.
1/2 cup of sugar, measured in a plastic cup

 Disposable for cold drinks
1 teaspoon vanilla,
1 egg.
start mixing and adding
100 grams of butter cut into cubes, or margarine,
start kneading and add water approx.

About 1/3 cup, as needed until you get a very soft dough,

Mix for about 5 minutes. until the dough  
separated from the margins.
Stop the mixer and wrap with plastic wrap

 and rise until the dough is firm
doubles itself,
then remove the air from the dough, 

Cover again with plastic wrap for a second rise.
After the dough has risen, put it on a floured table,
Divide by 2
Roll each part into a rectangle approximately 40x35 cm in size,
Put about 4 heaping teaspoons of Nutella spread or dawn chocolate on the dough

spread with a palette on the dough except for the edges,
fold the edges of the dough on the sides over the filling,

 and then roll into a tight roll.
cut the roll lengthwise to create 2 strips, 

roll like a rope
put in a pan lined with parchment paper,
Beat an egg with 1 teaspoon of water and brush the cakes,
puff up the cakes,
brush again with egg,

Bake at a medium temperature, approximately 170 degrees
35-40 minutes baking until golden.
Then when the cakes are hot brush
them with sugar syrup for shine and juiciness.
for syrup-
put in a small pot on the fire
1/2 cup sugar - measured in a sharp plastic cup 

disposable for a cold drink,
3/4 cup of water, measured in a plastic cup 

disposable for cold drinks,
1 teaspoon vanilla extract,
Boil for about two minutes and spread on the hot cakes.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות