למלית בטטה
בערך חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מערבבים כשתי דקות
לְהוֹסִיף
את הפטרוזיליה
ומערבבים
שמים את הפירה הבטטה
את הבצל והפטריות
ומערבבים
למריחה להכין
קערה קטנה עם
מעט שמן זית ומברשת
לשים על השולחן
נייר אפייה
לשים על הנייר
2 דפים של בצק פילו
למרוח מעט בשמן זית
לחלק ולחתוך את הבצק
ל- 9 מלבנים
לשים בקצה הבצק
ככף ממלית בטטה
לקפל
את הבצק על המלית
לגלגל לרולדה קטנה
לשים את המאפים
בתבנית עם נייר אפיה
להבריש עם
מעט שמן זית
לפזר מעט זרעי שומשום
לאפות בתנור חם
160 מעלות כ- 25 דקות
עד הזהבה
Boil about 6 small potatoes
and 1 sweet potato in water,
cook until they are soft,
peel them
put in a bowl
Mash with a fork to puree
add
About half a teaspoon of salt
A little black pepper
add
1 tablespoon olive oil
Mash and mix
3-4 large onions
chop into thin slices
chop small
2 tablespoons parsley
Heat a pan over medium heat
put
About two tablespoons of olive oil
add the onion
and fry until golden
add
230 grams of sliced mushrooms
from a filtered box
or fresh mushrooms
add
About half a teaspoon of salt
A little black pepper
mix for about two minutes
add
the parsley
and mix
Put on the mashed sweet potato
the onion and the mushrooms
and mix
to prepare for spreading
A small bowl with
A little olive oil and a brush
put on the table
Baking paper
put on paper
2 sheets of filo dough
Brush a little with olive oil
Divide and cut the dough
for 9 rectangles
Put on the edge of the dough
About a spoonful of sweet
potato stuffing
fold
the dough on the filling
Roll into a small roll
Put the pastries
in a pan with baking paper
brush with
A little olive oil
sprinkle some sesame seeds
Bake in a hot oven
160 degrees for about 25 minutes
until golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה