עוגת מוס שוקולד ללא ביצים וללא אפיה

 





English recipe listed below

לשים בסיר בגז

1 מיכל שמנת לקצפת

250 גרם

להוסיף

2 כפות סוכר לבן

ולערבב עד שהסוכר נמס

ולהביא לידי רתיחה


לשבור לקוביות

250 גרם שוקולד

מריר


כשהשמנת הגיע

לידי  להוריד מהאש


להוסיף לשמנת את השוקולד

ו- 50 גרם חמאה

ולערבב עד שהקרם חלק


להשאיר את קרם השוקולד  בחוץ 

עד שהוא מתקרר

אבל נוזלי


להקציף

1 מיכל שמנת לקצפת

250 גרם 

לנקציף לקרם יציב


לקחת קערה עגולה

של סלט בקוטר

של 22 סנטימטר

לרפד אותה בפנים עם ניילון נצמד


להכנ המוס

לערבב

את הקצפת בהדרגה עם השוקולד

עד שמתקבל מוס הומוגני



לשים את המוס לתוך הקערה


ליישר את המוס לשבור לתוכו

כ- 4 עוגיות אוראו

וליישר


לשים מעל המוס

עוגיות אוראו שלמות שיכסו את המוס

צריך בערך קופסה וחצי 

עוגיות אוראו


לעטוף את המוס עם ניילון

ולשים  במקפיא

כשלוש ארבע שעות

עד שהמוס קפוא היטב


לקרם ציפוי שוקולד

לשים סיר בחום

לשים 2 כפות חלב


להוסיף

100 גרם חמאה

1 כפית תמצית וניל ולערבב


להוסיף לקרם ציפוי

150 גרם שוקולד מריר שבור ולערבב 

מחוץ

לאש עד שהשוקולד מומס והקרם חלק

ולקרר מעט


להכין שוקולד לקישוט

לגרד  שוקולד מריר

עם קולפן תפוחי אדמה


לאחר שהעוגה קפואה

להוציא אותה מהתבנית והניילון

להניח אותה על כוס

שהנחנו על צלחת או על תבנית


לשפוך את הקרם

על המוס שיצפה את כל המוס


להעביר את העוגה

על צלחת


לקשט מסביב העוגה

עם שוקולד מגורד


את הקרם הציפוי שנשאר

לשים בשקית נייר 

 ולזלף פסים שתי וערב


אם רוצים

לקשט למעלה עם

עוגיות אוראו

put in a pot
1 container of whipping cream
250 grams

add
2 tablespoons of white sugar
and mix until the sugar
melting
and bring to a boil

break into cubes
250 grams of chocolate
bitter

When the cream arrived
next to take off the heat


add to the cream

the chocolate

and 50 grams of butter

and mix until the cream

part

Leave the cream

The chocolate is out 

until it cools down

But liquid


whisk

250 grams of whipped cream

For a stable cream


Take a round bowl

of salad in diameter

of 22 centimeters

pad her inside

with 
clingy nylon
mix
the whipped cream
gradually with 
The chocolate
until received
Homogeneous mousse

put the
Moss into 
the bowl

straighten the mousse

break into it

About 4 Oreo cookies

and straighten


put on top of the mousse

Whole Oreo cookies

Let them cover the moss

You need about a box and a half 

Oreo cookies


wrap with plastic wrap

and put in the freezer

About three or four hours

until the mousse is well frozen
For chocolate frosting

Put a pot on heat

Put 2 tablespoons of milk


add
100 grams of butter


add

1 teaspoon extract

vanilla and mix

add

150 grams of dark chocolate

Break and mix out

Heat until the chocolate

Melted and the cream is smooth


make chocolate for decoration

Grate dark chocolate

with a potato peeler


After the cake is frozen

Take it out of the mold and the plastic

put it on a glass

which we placed on a plate or a mold

pour the cream

On the moss that will cover all 

The mousse
put the cake

on a plate


Decorate around the cake

with grated chocolate


the remaining frosting

put in a paper bag 

 and pour passim two and evening


if you want

decorate top with

Oreo cookies
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות