English recipe listed below
לשים בסיר בגז
1 מיכל שמנת לקצפת
250 גרם
להוסיף
2 כפות סוכר לבן
ולערבב עד שהסוכר נמס
ולהביא לידי רתיחה
לשבור לקוביות
250 גרם שוקולד
מריר
כשהשמנת הגיע
לידי להוריד מהאש
להוסיף לשמנת את השוקולד
ו- 50 גרם חמאה
ולערבב עד שהקרם חלק
להשאיר את קרם השוקולד בחוץ
עד שהוא מתקרר
אבל נוזלי
להקציף
1 מיכל שמנת לקצפת
250 גרם
לנקציף לקרם יציב
לקחת קערה עגולה
של סלט בקוטר
של 22 סנטימטר
לרפד אותה בפנים עם ניילון נצמד
להכנ המוס
לערבב
את הקצפת בהדרגה עם השוקולד
עד שמתקבל מוס הומוגני
לשים את המוס לתוך הקערה
ליישר את המוס לשבור לתוכו
כ- 4 עוגיות אוראו
וליישר
לשים מעל המוס
עוגיות אוראו שלמות שיכסו את המוס
צריך בערך קופסה וחצי
עוגיות אוראו
לעטוף את המוס עם ניילון
ולשים במקפיא
כשלוש ארבע שעות
עד שהמוס קפוא היטב
לקרם ציפוי שוקולד
לשים סיר בחום
לשים 2 כפות חלב
להוסיף
100 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל ולערבב
להוסיף לקרם ציפוי
150 גרם שוקולד מריר שבור ולערבב
מחוץ
לאש עד שהשוקולד מומס והקרם חלק
ולקרר מעט
להכין שוקולד לקישוט
לגרד שוקולד מריר
עם קולפן תפוחי אדמה
לאחר שהעוגה קפואה
להוציא אותה מהתבנית והניילון
להניח אותה על כוס
שהנחנו על צלחת או על תבנית
לשפוך את הקרם
על המוס שיצפה את כל המוס
להעביר את העוגה
על צלחת
לקשט מסביב העוגה
עם שוקולד מגורד
את הקרם הציפוי שנשאר
לשים בשקית נייר
ולזלף פסים שתי וערב
אם רוצים
לקשט למעלה עם
עוגיות אוראו
put in a pot
1 container of whipping cream
250 grams
add
2 tablespoons of white sugar
and mix until the sugar
melting
and bring to a boil
break into cubes
250 grams of chocolate
bitter
When the cream arrived
next to take off the heat
add to the cream
the chocolate
and 50 grams of butter
and mix until the cream
part
Leave the cream
The chocolate is out
until it cools down
But liquid
whisk
250 grams of whipped cream
For a stable cream
Take a round bowl
of salad in diameter
of 22 centimeters
pad her inside
with
clingy nylon
mix
the whipped cream
gradually with
The chocolate
until received
Homogeneous mousse
put the
Moss into
the bowl
straighten the mousse
break into it
About 4 Oreo cookies
and straighten
put on top of the mousse
Whole Oreo cookies
Let them cover the moss
You need about a box and a half
Oreo cookies
wrap with plastic wrap
and put in the freezer
About three or four hours
until the mousse is well frozen
For chocolate frosting
Put a pot on heat
Put 2 tablespoons of milk
add
100 grams of butter
add
1 teaspoon extract
vanilla and mix
add
150 grams of dark chocolate
Break and mix out
Heat until the chocolate
Melted and the cream is smooth
make chocolate for decoration
Grate dark chocolate
with a potato peeler
After the cake is frozen
Take it out of the mold and the plastic
put it on a glass
which we placed on a plate or a mold
pour the cream
On the moss that will cover all
The mousse
put the cake
on a plate
Decorate around the cake
with grated chocolate
the remaining frosting
put in a paper bag
and pour passim two and evening
if you want
decorate top with
Oreo cookies
תגובות
הוסף רשומת תגובה