קובה בורגול עירקית

 





סמל 'אומת על ידי הקהילה'

The recipe in English is listed
at the end of the video



קובה בורגול עם מלית של בשר או מלית עוף
מתכון-
הכמויות מדודות בכוסות פלסטיק חד פעמית

כוס פלסטיק שווה= לשלושת רבעי כוס מדידה בינלאומית


חד פעמיות לשתייה קרה.

לשים בקערה-
4 כוסות בורגול דק -גרישה 

 לא להכין עם בורגול עבה!כ- 500 גרם
לשטוף כמה פעמים את הבורגול במי ברז 

עד שהמים יותר צלולים,
לאחר מכן
לכסות את הבורגול   עם הרבה מים ולתת ככה לנוח מחוץ למקרר כחצי שעה
עד שהבורגול סופך נוזלים ותופח.
לאחר כחצי שעה להעביר למסננת .

 

וידנית לסחוט חופן חופן של בורגול,- ולשים לתוך קערה גדולה.
להוסיף
1.1/4 כוסות קמח מצה או סולת.
כ-1.1/4 כוסות קמח לבן רגיל.-מוסיפים לפי הצורך.
1/4 כפית כורכום.
1 כפית פפריקה מתוקה.
קורט  פלפל שחור,
1.5 כפיות מלח או לפי הטעם
להתחיל לערבב
ולהוסיף-
4 כפות שמן קנולה.
מוסיפים מים פושרים לפי הצורך

 

אני הוספתי כ-.2.1/3 כוסות מים.
הוספתי עוד כשליש כוסות קמח לבן,
יוצרים בצק נוח כמו בצק פריך שהוא נוח לעבודה.

למלית לשים באש מחבת,
לשים 2 כפות שמן קנולה-
לשים 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
לטגן כ-6  דקות עד הזהבה


להוסיף-
1/2 כפית תבלין בהרט
1/4 כפית כורכום
קורט פלפל שחור,
1/4 כפית קינמון,
כ-3/4 כפית שטוחה מלח,
לערבב כרבע דקה ולהוסיף-
להוסיף-כ-400 גרם בשר טחון ולערבב כדקה שתיים עד שהבשר מלבין ומפורר
לקרר מעט.
לטעום  שהמילת טעימה.
לאחר שהמלית התקררה
להוסיף לעיסה כ-200 גרם בשר טחון טרי -
וערבב-כך העיסה יותר נעימה למילוי הקובה.


לחמם סיר טיגונים  ולמלא בשמן קנולה כחצי מגובה הסיר
ועכשיו להכין קובות-
להכין צלחת עם מי ברז להרטבת הידיים


לטבול את הידיים לקחת בצק בגודל כדור פינג פוננג ולכדרר.
ובעזרת האגודל ליצור חור ולהרחיב את החור עם האגודל  תוך כדי סיבוב הבצק על כף היד השנייה כך ליצור מן קערה
לדקק את שולי  ובסיס הבצק.

לקחת כף גדושה מלית ולדחוס לתוך קערת הקובה
עכשיו לסגור את שולי הבצק מעל המלית ולהדק.
לגלגל בין הידיים ליצירת צורת קבאב.
להניח על צלחת עד הטיגון.
כאשר השמן חם להטיל כ-4 קובות לשמן ולטגן עד הזהבה כ-3-4 דקות
עד הזהבה. להוציא עם מסננת על נייר סופג.



Kuba bulgul with meat or chicken stuffing
recipe-
The quantities are measured in disposable plastic cups

A plastic cup is equal to three quarters of an international measuring cup



Disposable for cold drinks.

put in a bowl-
4 cups of thin bulgur - grated 

 Do not prepare with thick bulgul! About 500 grams
Wash the bulgur several times in tap water 

until the water is clearer,
Then
Cover the bulgur with plenty of water and let it rest outside the fridge for about half an hour
until the bulgur absorbs liquid and swells.
After about half an hour transfer to a colander.

 

And manually squeeze a handful of bulgul, - and put in a large bowl.
add
1.1/4 cups matzah or semolina flour.
About 1.1/4 cups of plain white flour. - Add as needed.
1/4 teaspoon turmeric.
1 teaspoon sweet paprika.
a pinch of black pepper,
1.5 teaspoons of salt or to taste
start mixing
and add-
4 tablespoons of canola oil.
Add lukewarm water as needed
added about 2.1/3 cups of water.
I added about a third of a cup of white flour,
Create a comfortable dough like a crispy dough that is easy to work with.

For stuffing put a pan on fire,
put 2 tablespoons of canola oil -
Put 2 large onions cut into small cubes
Fry for about 6 minutes until golden




add-
1/2 teaspoon of Bharat spice
1/4 teaspoon turmeric
a pinch of black pepper,
1/4 teaspoon cinnamon,
About 3/4 flat teaspoon salt,
mix for about a quarter of a minute and add-
Add about 400 grams of ground meat and mix for about a minute or two until the meat turns white and crumbles
cool slightly.
To taste that the word is delicious.
After the filling has cooled
Add about 200 grams of fresh ground meat to the paste -
And mix - this way the pulp is more pleasant to fill the cube.


Heat a frying pan and fill with canola oil about half of the height of the pot
And now to make cubes-
Prepare a plate with tap water to wet your hands

סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות