English recipe listed below
לשים בשקית
כ- 100 ביסלי
בטעם בצל או אחר
ולחבוט עם מערוך
לפירורים קטנים
לשים בשקית הקפאה
כ- 700 גרם חזה עוף
חתוך לשניצל
להוסיף
1 כף מיונז
להוסיף
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח 🧂
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
להוסיף
1 ביצה
לסגור את השקית
ולשקשק ולערבב היטב
את השניצל עם התבלינים
לשים על נייר אפייה
או צלחת
כשתי כוסות פירורי לחם
מעט פלפל שחור
שליש כפית מלח
להוסיף
את פירורי הביסלי
להוסיף
כשלוש ארבע
כפות זרעי שומשום
ולערבב
לקחת שניצל
ולטבול היטב בפירורי
הלחם להדק היטב משני
הצדדים
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה
כשתי מלימטר גובה
על חום בינוני
לשים את השניצל במחבת
ולטגן כדקה וחצי מכל צד
עד הזהבה
להוציא לצלחת עם נייר מגבת
put in a bag
About 100 Beasley
Onion flavored or other
and hit with a rolling pin
into small crumbs
put in a freezer bag
About 700 grams of chicken breast
Cut into schnitzel
add
1 tablespoon mayonnaise
add
A little black pepper
1 flat teaspoon salt
2 tablespoons of sweet chili sauce
add
1 egg
close the bag
and rattle and mix well
The schnitzel with the spices
put on baking paper
or a plate
About two cups of breadcrumbs
A little black pepper
A third of a teaspoon of salt
add
the Beasley crumbs
add
About three or four
spoons of sesame seeds
and mix
Take a schnitzel
and dip well in the crumbs
The bread fasten well from the second
the parties
Heat a pan
Put canola oil
About two millimeters high
on medium heat
Put the schnitzel in the pan
and fry for about a minute and a half on each side
until golden
Remove to a plate with a paper towel
תגובות
הוסף רשומת תגובה