לחמניות נקניקיות וקטשופ

 





English recipe listed below


 לשים בקערה 

1 קילו קמח לבן מנופה

2 כפיות מלח לשים בצד הקמח ולכסות עם הקמח

3 כפיות סוכר לבן

2 כפות שמרים יבשים

3/4 כוס שמן זית מדוד בכוס חד פעמית לשתייה רכה

להתחיל להוסיף מים פושרים

בהדרגה לפי הצורך

הוספתי בערך ככוס ושליש מים פושרים

עד שמתקבל בצק רך מעט דביק


לערבב במיקסר כשבע דקות

לפזר מעל הבצק מעט קמח

לכסות עם ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו

כמה זמן שנדרש !!!


לאחר שהבצק תפח

לתת סיבוב קטן להוריד את הנפח שלו

לפזר שוב מעל הבצק מעט קמח

לכסות בניילון נצמד

להתפיח שוב את הבצק

עד שהוא מכפיל את נפחו כמה זמן שנדרש


לאחר שהבצק תפח

להוריד אותו לשולחן מקומח

לחלק את הבצק 

ל- 4 חלקים לאורך

לחתוך למלבנים של 6×5 סנטימטר

למתוח את הבצק 

שיתאים לרוחב של נקניקייה

לשים על כל מלבן בצק

מעט חרדל ומעט קטשופ

לשים נקנקייה בקצה הבצק

לגלגל את הבצק מעל הנקניקייה



ולהדק  היטב את פתח הבצק

להניח את הנקניקיות על תבנית

עם נייר אפייה כשפתח הבצק למטה

להבריש  את הבצק עם ביצה מקושקשת

לפזר שומשום

להתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו

לאפות בתנור חם 180 מעלות

לאפות עד כ- 20 דקות 

ולהנות






תגובות