Below is a recipe written in English
לקצוץ לרצועות דקות
4 בצלים גדולים
לחמם מחבת פסים
לשים 2 כפות שמן זית
לשים את הבצל
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
1 כף סירופ תמרים סילאן טבעי
לערבב
לבשל כחמש דקות עד הזהבה
מידי פעם לערבב
להוסיף
1 כוס אפונה קפואה
1 קופסה פטריות מקופסה
או טריות חתוכות כ- 185 גרם
ולערבב ולבשל כחמש דקות
ולאחר מכן להוציא לקערה
לשים בקערה ערבוב
- 700 גרם חזה עוף שניצל חתוך לרצועות
כחצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
2- 3 כפות שמן זית
1 כף סירופ תמרים סילאן
לערבב
לרסס את למחבת הפסים הריכה
עם מעט שמן
לשים את חזה העוף
ולצרוב כארבע חמש דקות לא לייבש אותם
להוסיף את הפטריות והבצל
ולערבב
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה
להכנת קערת הטורטייה
לשים בקערת נירוסטה יותר קטנה מקוטר טורטייה
מעט ספריי שמן
לשים טורטייה שמתקבלת קערה
לרסס במעט שמן
לפזר מעט שומשום
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ- חמש דקות עד הזהבה וקריספיות
להשגיח שלא תשרף
להגיש את הטוריות על צלחת ולמזוג את המוקפץ
ולהגיש
chop into thin strips
4 large onions
Heat a griddle pan
Put 2 tablespoons of olive oil
put the onion
1 flat teaspoon salt
1 teaspoon sweet paprika
A little hot paprika
A little black pepper
1 tablespoon natural silan date syrup
to stir
Cook for about five minutes until golden
occasionally mix
add
1 cup frozen peas
1 box of canned mushrooms
or freshly cut about 185 grams
and mix and cook for about five minutes
and then remove to a bowl
Put in a mixing bowl
- 700 grams of schnitzel chicken breast cut into strips
About half a teaspoon of salt
A little black pepper
A little hot paprika
1 teaspoon sweet paprika
2-3 tablespoons of olive oil
1 tablespoon Silan date syrup
to stir
Spray the soft striped pan
with a little oil
Put the chicken breast
and burn for about four to five minutes so as not to dry them
Add the mushrooms and onions
and mix
You can add chopped parsley
To make the tortilla bowl
Put in a stainless steel bowl more
smaller than the diameter of a tortilla
A little oil spray
Put a tortilla that is obtained in a bowl
Spray with a little oil
sprinkle some sesame seeds
Bake in a hot oven at 170 degrees
About five minutes until golden and crispy
Make sure you don't burn
Serve the tori on a plate
and pour the stir-fry
and submit
תגובות
הוסף רשומת תגובה