קערה קריספית עם חזה עוף מוקפץ

 







Below is a recipe written in English
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


לקצוץ לרצועות דקות

4 בצלים גדולים

לחמם מחבת פסים

לשים 2 כפות שמן זית

לשים את הבצל

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

מעט פלפל שחור

1 כף סירופ תמרים סילאן טבעי

לערבב 

לבשל כחמש דקות עד הזהבה 

 מידי פעם לערבב


להוסיף

1 כוס אפונה קפואה 

1 קופסה פטריות מקופסה

או טריות חתוכות כ- 185 גרם

ולערבב ולבשל כחמש דקות

ולאחר מכן להוציא לקערה


לשים בקערה ערבוב

- 700 גרם חזה עוף שניצל חתוך לרצועות 

כחצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

מעט פפריקה חריפה

1 כפית פפריקה מתוקה

2- 3 כפות שמן זית

1 כף סירופ תמרים סילאן

לערבב


לרסס את למחבת הפסים הריכה

 עם מעט שמן

לשים את חזה העוף

ולצרוב כארבע חמש דקות לא לייבש אותם

להוסיף את הפטריות והבצל

ולערבב 

ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה


להכנת קערת הטורטייה

לשים בקערת נירוסטה יותר קטנה מקוטר טורטייה

מעט ספריי שמן

לשים טורטייה שמתקבלת קערה

לרסס במעט שמן

לפזר מעט שומשום

לאפות בתנור חם 170 מעלות

כ- חמש דקות עד הזהבה וקריספיות

להשגיח שלא תשרף

להגיש את הטוריות על צלחת ולמזוג את המוקפץ

ולהגיש


באמצעות המצלמה
chop into thin strips

4 large onions

Heat a griddle pan

Put 2 tablespoons of olive oil

put the onion

1 flat teaspoon salt

1 teaspoon sweet paprika

A little hot paprika

A little black pepper

1 tablespoon natural silan date syrup

to stir 

Cook for about five minutes until golden 

 occasionally mix



add

1 cup frozen peas 

1 box of canned mushrooms

or freshly cut about 185 grams

and mix and cook for about five minutes

and then remove to a bowl



Put in a mixing bowl

- 700 grams of schnitzel chicken breast cut into strips 

About half a teaspoon of salt

A little black pepper

A little hot paprika

1 teaspoon sweet paprika

2-3 tablespoons of olive oil

1 tablespoon Silan date syrup

to stir



Spray the soft striped pan

 with a little oil

Put the chicken breast

and burn for about four to five minutes so as not to dry them

Add the mushrooms and onions

and mix 

You can add chopped parsley
טקסט באמצעות המצלמה
To make the tortilla bowl
Put in a stainless steel bowl more 
smaller than the diameter of a tortilla
A little oil spray
Put a tortilla that is obtained in a bowl
Spray with a little oil
sprinkle some sesame seeds
Bake in a hot oven at 170 degrees
About five minutes until golden and crispy
Make sure you don't burn
Serve the tori on a plate
 and pour the stir-fry
and submit
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




תגובות