מאפה פילו גבינות ביצים

 





Dormant English recipe below

לשים בקערה

500 גרם גבינה קוטג'

או גבינה לבנה רכה


להוסיף

כ- 50 גרם גבינה בולגרית

או גבינה פטה יוונית

מפוררת


להוסיף

מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח


להוסיף

1 כף שמן זית


להוסיף

100 גרם גבינה צהובה 

או גבינה מוצרלה או גאודה 

ולערבב


להוסיף

1 ביצה

ולערבב


להוסיף

1 כף קמח לבן

ולערבב

לקחת תבנית

בערך 45× 30 סנטימטר

להבריש בסיס ושוליים

עם 1 כף שמן זית

לשים בתבנית

 3 עלי בצק פילו


להבריש את 

קצות הבצק השוליים

עם מעט שמן זית


לפזר בתחתית

כשלוש כפות פירורי לחם


לשים

את מלית הגבינה

וליישר


בעזרת כף

ליצור כ- 6

שקעים במלית

ולכל שקע לישבור 

ביצה


לפזר על הביצים

מעט מלח

ומעט פלפל שחור


לפזר על הביצים

כ- 30- 50 גרם

גבינה  צהובה או גבינה מוצרלה 

או גאודה מגורדת

לזלף מעל מעט שמן זית


לקפל את שולי

הבצק מעט לתוך

התבנית כמו בסרטון

אפיה בתנור חם

170 מעלות

כ- 40 דקות



המצלמה
put in a bowl
500 grams of cottage cheese
or soft white cheese

add
About 50 grams
Greek feta cheese
crumbled

add
A little black pepper
About half a teaspoon of salt

add
1 tbsp
Olive oil

add
100 grams of cheese
Mozzarella or
Grated Gouda
and mix

add
1 egg
and mix

add
1 tablespoon white flour
and mix

take a template
About 45 x 30 centimeters
Brush base and edges
with 1 tablespoon of olive oil
put in a mold
 3 sheets of filo dough

brush the 
The edge of the dough
with a little olive oil

sprinkle at the bottom
About three tablespoons
Breadcrumbs

to put
the cheese filling
and straighten

with a spoon
Make about 6
Dents in the stuffing
And for every socket to break 
egg

sprinkle over the eggs
a little salt
and a little black pepper

sprinkle over the eggs
About 30-50 grams
Mozzarella or Gouda cheese
scraped
Drizzle over a little olive oil

Fold the edges
the dough slightly into
The pattern is as in the video
Baking in a hot oven
170 degrees
About 40 minutes

תגובות