Dormant English recipe below
לשים בקערה
500 גרם גבינה קוטג'
או גבינה לבנה רכה
להוסיף
כ- 50 גרם גבינה בולגרית
או גבינה פטה יוונית
מפוררת
להוסיף
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
להוסיף
1 כף שמן זית
להוסיף
100 גרם גבינה צהובה
או גבינה מוצרלה או גאודה
ולערבב
להוסיף
1 ביצה
ולערבב
להוסיף
1 כף קמח לבן
ולערבב
לקחת תבנית
בערך 45× 30 סנטימטר
להבריש בסיס ושוליים
עם 1 כף שמן זית
לשים בתבנית
3 עלי בצק פילו
להבריש את
קצות הבצק השוליים
עם מעט שמן זית
לפזר בתחתית
כשלוש כפות פירורי לחם
לשים
את מלית הגבינה
וליישר
בעזרת כף
ליצור כ- 6
שקעים במלית
ולכל שקע לישבור
ביצה
לפזר על הביצים
מעט מלח
ומעט פלפל שחור
לפזר על הביצים
כ- 30- 50 גרם
גבינה צהובה או גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
לזלף מעל מעט שמן זית
לקפל את שולי
הבצק מעט לתוך
התבנית כמו בסרטון
אפיה בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות
put in a bowl
500 grams of cottage cheese
or soft white cheese
add
About 50 grams
Greek feta cheese
crumbled
add
A little black pepper
About half a teaspoon of salt
add
1 tbsp
Olive oil
add
100 grams of cheese
Mozzarella or
Grated Gouda
and mix
add
1 egg
and mix
add
1 tablespoon white flour
and mix
take a template
About 45 x 30 centimeters
Brush base and edges
with 1 tablespoon of olive oil
put in a mold
3 sheets of filo dough
brush the
The edge of the dough
with a little olive oil
sprinkle at the bottom
About three tablespoons
Breadcrumbs
to put
the cheese filling
and straighten
with a spoon
Make about 6
Dents in the stuffing
And for every socket to break
egg
sprinkle over the eggs
a little salt
and a little black pepper
sprinkle over the eggs
About 30-50 grams
Mozzarella or Gouda cheese
scraped
Drizzle over a little olive oil
Fold the edges
the dough slightly into
The pattern is as in the video
Baking in a hot oven
170 degrees
About 40 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה