מאפה שבלול גבינות וזיתים

 





English recipe listed below



מלית ל- 6  מאפים

לשים בקערה

2 מיכליגבינה לבנה

סך הכל 500 גבינה 


להוסיף

כ- 50 גרם גבינה

בולגרית או פטה יוונית

מפוררת


להוסיף

כ- 100 גרם צהובה או

גבינה מוצרלה 

או גאודה מגורדת


להוסיף

מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח


להוסיף

1 כף שמן זית

ולערבב


להוסיף

2 כפות קמח לבן

ולערבב


להניח נייר אפיה

להבריש אותו עם

מעט שמן קנולה

להניח בצק מלאווח קר

ולמתוח אותו לעלה דק


לשים לאורך הבצק

כשלוש כפות מלית

גבינה חוץ מהשוליים

לשים כחמש זיתים 

ללא גרענים

לגלגל לרולדה 

להדק שוליים

למתוח בזהירות

ולהאריך את הרולדה

ולגלגל לשבלול


אפשר לשים

את הרולדה במקרר

לכ- 10 דקות

ולאחר מכן למתוח 

ולגלגל לשבלות יותר 

בקלות

לשים בתבנית אפייה

לזלף מעט שמן זית

למרוח עם מברשת

לפזר מעט גבינה

צהובה

לאפות בתנור חם

170 מעלות כ-

35- 40 מעלות עד 

שהמאפה זהוב וקריספי




באמצעות המצלמה
Filling for 6 pastries
put in a bowl
500 soft ricotta cheese

add
About 50 grams of cheese
Bulgarian or Greek feta
crumbled

add
About 100 grams
Mozzarella cheese 
or grated Gouda

add
A little black pepper
About half a teaspoon of salt

add
1 tablespoon olive oil
and mix

add
2 tablespoons of white flour
and mix


Place baking paper
brush it with
A little canola oil
Place dough on a cold sheet pan
and stretch it into a thin sheet

Put along the dough
About three tablespoons of stuffing
Cheese except for the edges
Put about five olives 
without kernels
המצלמה
to roll 
Fasten hem
Stretch carefully
and extend the roll
and roll into a snail

you can put
the roulade in the fridge
for about 10 minutes
and then stretch 
and roll into more fields 
Easily


put in a baking dish
Drizzle a little olive oil
Apply with a brush
sprinkle some cheese
yellow
Bake in a hot oven
170 degrees approx.
35-40 degrees up to 
That the pastry is golden
 and crispy



סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות