English recipe listed below
מלית ל- 6 מאפים
לשים בקערה
2 מיכליגבינה לבנה
סך הכל 500 גבינה
להוסיף
כ- 50 גרם גבינה
בולגרית או פטה יוונית
מפוררת
להוסיף
כ- 100 גרם צהובה או
גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
להוסיף
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
להוסיף
1 כף שמן זית
ולערבב
להוסיף
2 כפות קמח לבן
ולערבב
להניח נייר אפיה
להבריש אותו עם
מעט שמן קנולה
להניח בצק מלאווח קר
ולמתוח אותו לעלה דק
לשים לאורך הבצק
כשלוש כפות מלית
גבינה חוץ מהשוליים
לשים כחמש זיתים
ללא גרענים
לגלגל לרולדה
להדק שוליים
למתוח בזהירות
ולהאריך את הרולדה
ולגלגל לשבלול
אפשר לשים
את הרולדה במקרר
לכ- 10 דקות
ולאחר מכן למתוח
ולגלגל לשבלות יותר
בקלות
לשים בתבנית אפייה
לזלף מעט שמן זית
למרוח עם מברשת
לפזר מעט גבינה
צהובה
לאפות בתנור חם
170 מעלות כ-
35- 40 מעלות עד
שהמאפה זהוב וקריספי
Filling for 6 pastries
put in a bowl
500 soft ricotta cheese
add
About 50 grams of cheese
Bulgarian or Greek feta
crumbled
add
About 100 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda
add
A little black pepper
About half a teaspoon of salt
add
1 tablespoon olive oil
and mix
add
2 tablespoons of white flour
and mix
Place baking paper
brush it with
A little canola oil
Place dough on a cold sheet pan
and stretch it into a thin sheet
Put along the dough
About three tablespoons of stuffing
Cheese except for the edges
Put about five olives
without kernels
to roll
Fasten hem
Stretch carefully
and extend the roll
and roll into a snail
you can put
the roulade in the fridge
for about 10 minutes
and then stretch
and roll into more fields
Easily
put in a baking dish
Drizzle a little olive oil
Apply with a brush
sprinkle some cheese
yellow
Bake in a hot oven
170 degrees approx.
35-40 degrees up to
That the pastry is golden
and crispy
תגובות
הוסף רשומת תגובה