English recipe listed below
מתכון-2 חצילים חתוכים לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ.
לרפד תבנית בנייר אפייה,
לפזר בתחתית שמן,
להניח את פרוסות החציל ולשים מעליהם קצת מלח,
וקצת פלפל שחור,
לזלף עליהם קצת שמן זית-
לאפות בחום גבוה 200 מעלות כ-15 דקות עד הזהבה.
לאחר מכן מכינים רוטב עגבניות-
כ-4 כפות עגבניות חתוכות דק שימורים.
להוסיף כרבע כפית מלח,
1 כף שמן זית
1/4 כפית אורגנו,
1 כפית שטוחה סוכר,
1/2 כפית פפריקה מתוקה.
לערבב הכל ביחד.
לסדר קבוצות של 3 חצילים באותו הקוטר.
לסדר בתבנית שורה אחת מהחצילים,
כפית רוטב עגבניות
להניח 1/4 פרוסה גבינה צהובה, לכסות בחציל, שום למרוח רוטב עגבניות להניח שוב 1/4גבינה צהובה.
להניח שוב חציל למרוח כפית רוטב עגבניות
לכסות בפרוסת שוב 1/4 גבינה צהובה.
לזלף מעל מעט שמן זית,
לפזר מעל טבעות זיתים,
לחמם תנור לחום גבוה ולאפות כ-10 דקות
עד אשר הגבינה הצהובה זהובה.
Recipe - 2 eggplants cut into 1/2 cm thick slices.
line a mold with baking paper,
sprinkle oil on the bottom,
Place the eggplant slices and put a little salt and a little black pepper on top of them,
Drizzle some olive oil on them.
Bake at a high temperature of 200 degrees for about 15 minutes until golden.
Then prepare tomato sauce-
About 4 tablespoons of thinly sliced canned tomatoes.
add about a quarter teaspoon of salt,
1 tablespoon olive oil.
/'4 teaspoon of oregano,
1 flat teaspoon sugar,
1/2 teaspoon sweet paprika.
mix everything together.
Arrange groups of 3 eggplants of the same diameter.
arrange one row of the eggplants in a pattern,
A spoonful of tomato sauce
Place 1/4 slice of yellow cheese, cover with eggplant, garlic,
spread tomato sauce and place 1/4 of yellow cheese again.
Place eggplant again, spread a spoonful of tomato sauce and cover with a slice
of 1/4 yellow cheese again.
Drizzle over a little olive oil, sprinkle over the olive rings,
heat the oven to high heat and bake for about 10 minutes
until the yellow cheese is golden.
תגובות
הוסף רשומת תגובה