לזנייה גבינות ותרד בקלי קלות

 







תרגום טקסט באמצעות המצלמה
English recipe listed below


כ- 600 גרם תרד

קפוא או טרי לקצוץ


לשים בקערה

להוסיף

2 גביעי גבינת קוטג'

סה"כ 500 גרם


להוסיף

1 גביע גבינה לבנה

או גבינת שמנת

250 גרם


להוסיף

150 גרם גבינה צהובה 

או גבינה גאודה או

גבינת מוצרלה מגורדת


להוסיף

כ- 50 גרם גבינה בולגרית

או

גבינת פטה יוונית מפוררת


להוסיף

מעט פלפל שחור


להוסיף

כשלוש כפות שמן זית ולערבב


להוסיף

מעט מלח

2 ביצים

ולערבב


לשים בתבנית

45× 30 ס"מ

שכבה של דפי לזנייה

לשים עליהם כחמש כפות

מלית תרד ליישר

לשים שוב שכבת דפי לזנייה

ושוב כחמש כפות מלית גבינה 

וליישר

כך להכין כ-5 שכבות


לבסוף

לכסות עם 

שכבת מלית


לאפות בתנור חם

 170 מעלות

כ- 40 דקות

לאחר מכן להוציא

מהתנור

לפזר כ- 100 גרם

גבינה מוצרלה מגורדת

ולאפות עוד כ- 20 דקות

עד הזהבה



About 600 grams of spinach
Frozen or fresh to chop

put in a bowl
add
2 cups Kentage cheese
Total 500 grams

add
1 cup of white cheese
or cream cheese
250 grams

add
150 grams
Gouda cheese or
Grated mozzarella cheese

add
About 50 grams
crumbled Greek feta cheese

add
A little black pepper

add About three
tablespoons Olive oil
and Mix

add
a little salt
2 eggs
and mix

put in a mold
45×30 cm
A layer of lasagna sheets
put about five spoons on them
Spinach filling to straighten
Put a layer of lasagna leaves again
And again about five tablespoons of cheese filling 
and straighten
This is how to prepare about
5 layers

Finally
cover with 
Stuffing layer

Bake in a hot oven
 170 degrees
About 40 minutes
then take out
from the oven
Spread about 100 grams
Grated mozzarella cheese
and bake for another 20 minutes
until golden


תגובות