English recipe listed below
כ- 600 גרם תרד
קפוא או טרי לקצוץ
לשים בקערה
להוסיף
2 גביעי גבינת קוטג'
סה"כ 500 גרם
להוסיף
1 גביע גבינה לבנה
או גבינת שמנת
250 גרם
להוסיף
150 גרם גבינה צהובה
או גבינה גאודה או
גבינת מוצרלה מגורדת
להוסיף
כ- 50 גרם גבינה בולגרית
או
גבינת פטה יוונית מפוררת
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כשלוש כפות שמן זית ולערבב
להוסיף
מעט מלח
2 ביצים
ולערבב
לשים בתבנית
45× 30 ס"מ
שכבה של דפי לזנייה
לשים עליהם כחמש כפות
מלית תרד ליישר
לשים שוב שכבת דפי לזנייה
ושוב כחמש כפות מלית גבינה
וליישר
כך להכין כ-5 שכבות
לבסוף
לכסות עם
שכבת מלית
לאפות בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות
לאחר מכן להוציא
מהתנור
לפזר כ- 100 גרם
גבינה מוצרלה מגורדת
ולאפות עוד כ- 20 דקות
עד הזהבה
About 600 grams of spinach
Frozen or fresh to chop
put in a bowl
add
2 cups Kentage cheese
Total 500 grams
add
1 cup of white cheese
or cream cheese
250 grams
add
150 grams
Gouda cheese or
Grated mozzarella cheese
add
About 50 grams
crumbled Greek feta cheese
add
A little black pepper
add About three
tablespoons Olive oil
and Mix
add
a little salt
2 eggs
and mix
put in a mold
45×30 cm
A layer of lasagna sheets
put about five spoons on them
Spinach filling to straighten
Put a layer of lasagna leaves again
And again about five tablespoons of cheese filling
and straighten
This is how to prepare about
5 layers
Finally
cover with
Stuffing layer
Bake in a hot oven
170 degrees
About 40 minutes
then take out
from the oven
Spread about 100 grams
Grated mozzarella cheese
and bake for another 20 minutes
until golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה