English recipe listed below
למלית הגבינה
לשים בקערה
1 מיכל גבינה לבנה
250 גרם גרם
או קוטג'
להוסיף
כ- 200 גרם
גבינה צפתית מפוררת
להוסיף
כ- 50 גרם צהובה
או גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
להוסיף
1 כף שמן זית
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כחצי כפית שטוחה
מלח
להוסיף
ככף קמח מנופה
ולערבב
להברשה
לכין קערה קטנה ומברשת
עם מעט שמן זית
או חמאה מומסת
לקחת פעמים
4 דפים בצק פילו
לשים 2 דפים
אחד על השני
מצד אחד
ושתי דפים חופיפים
על הדפים השניים
ויוצרים רוחב
לשים
חצי מכמות המלית
בקצה הבצק
לכל רוחב הבצק
לזלף מעט שמן
זית על הבצק ועל המלית
או להבריש מעט שמן
על כל הבצק
להתחיל
לגלגל לרולדה
מהודקת
עד חצי הבצק
ולחתוך ולהפריד
את הרולדה
משאר בצק הפילו
לגלגל
לשבלול
להכין אותו
דבר את הבצק
פילו הבא עם
המלית
לגלגל לרולדה
להמשיך
את הגלגול
של
שבלול
להעביר לתבנית
אפייה
להבריש עם
מעט שמן זית
לפזר שומשום
ולאפות בתנור חם
170 מעלות כ- 35
דקות עד הזהבה וקריספיות
For the cheese filling
put in a bowl
250 grams per gram
Soft white cheese
or cottage
add
About 200 grams
Cream cheese
Crumbled hard
add
About 50 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda
add
1 tablespoon olive oil
add
A little black pepper
add
About half a flat teaspoon
Salt
add
A spoonful of sifted flour and mix
to brush
Prepare a small bowl and a brush
with a little olive oil
or melted butter
take times
4 sheets of filo dough
Put 2 pages
one on top of the other
On the one hand
and two overlapping pages
on the second pages
and create width
to put
Half the amount of stuffing
at the edge of the dough
to the entire width of the dough
Drizzle a little oil
Olive on the dough and the filling
or brush a little oil
on all the dough
Begin
to roll
clamped
until half the dough
and cut and separate
You're Harold
from the rest of the filo dough
to roll
to slug
prepare it
Knead the dough
Philo next with
the stuffing
to roll
continue
the incarnation
of
snail
Transfer to a template
baking
brush with
A little olive oil
sprinkle sesame seeds
and bake in a hot oven
170 degrees about 35
Fry until golden and crispy
תגובות
הוסף רשומת תגובה