Recipe listed in English below
לבשל חבילת פסטה
לפי הוראות היצרן
ולסנן
בישלתי חבילה של 500 גרם
אבל לא נצטרך את כל הפסטה
המבושלת
תוכלו חהכין גם פסטה עם
רוטב שמנת פטריות
לחתוך כ- 600- 700 גרם
תרד קפוא או טרי
לשים בקערה
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
150 גרם גבינה צהובההמגורדת
מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית או
גבינה פטה
יוונית מפוררת
להוסיף
200 גרם חלב ככוס ורבע מדוד בכוס פלסטיק
חד פעמית לשתייה קרה
להוסיף
2 כפות שמן זית
להוסיף
מעט פלפל שחור
וכחצי כפית מלח
להוסיף
כ-3- 4 ביצים
לערבב להוסיף
את התרד ולערבב
להוסיף
כ- 700 גרם
פסטה מבושלת
לשים בתבנית אפיה
45× 30 סנטימטר
לשים בתחתית התבנית
ככף שמן זית למרוח
לפזר על השמן
כשתיים שלוש כפות
שמן זית
לשפוך את הפסטה וליישר
לפזר
ככף וחצי פירורי לחם
לזלף מעט שמן זית
ולפזר כ- 100 גרם
גבינה צהובה מגורדת
אפייה בתנור חם
180 מעלות
כ- 40- 60 מעלות
Cook a packet of pasta
according to the manufacturer's instructions
And filter I cooked
A package of 500 grams
But we won't need all the pasta
the boiled
You can also make pasta with
Mushroom cream sauce
Cut about 600-700 grams
Frozen or fresh spinach
put in a bowl
200 grams of sour cream
150 grams of mozzarella cheese
scraped
100 grams of feta cheese
Crumbled Greek
add
200 grams of milk
add
2 spoons
Olive oil
add
A little black pepper
and about half a teaspoon of salt
add
About 3-4 eggs
mix to add
the spinach and mix
add
About 700 grams
Cooked pasta
Put in a baking dish
45 × 30 centimeters
put in the bottom of the mold
Apply a tablespoon of olive oil
sprinkle on the oil
About two or three tablespoons
Olive oil
Pour the pasta and straighten
disperse
About a tablespoon and a half of bread crumbs
Drizzle a little olive oil
and spread about 100 grams
Grated mozzarella cheese
Baking in a hot oven
180 degrees
About 40-60 degrees
תגובות
הוסף רשומת תגובה