עוגת סינרול קינמון בקלי קלות

 







ת המצלמה
English recipe listed below


מתכון

המתכון מדוד בגרמים

או בכוס פלסטיק ששווה =

ל- 3/4 כוס מדידה בין לאומית

לשים בקערה
500 גרם קמח לבן

כשליש כוס סוכר 44 גרם.= מדוד בכוס 

פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

1 כף וניל
1 ביצה
1/2 כוס שמן =80 גרם.= מדוד בכוס

 פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

1 כף שמרים יבשים =10 גרם.
1 גרידת לימון מגורדת.

להתחיל לערבב ידנית ולהוסיף מים חמימים

בהדרגה

 לפי הצורך- ליצירת בצק רך חלק ונעים.

ללוש כשלוש דקות בערך

 לכסות בניילון נצמד
להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.

לאחר שהבצק תפח להוריד אותו 

לשולחן עבודה מקומח.
לרדד לעלה גדול 60X 50 בערך

 בעובי של חצי ס"מ.
למרוח על הבצק כ-75 גרם חמאה רכה

לפרווה למרוח קצת פחות מחצי

 כוס שמן=מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
לפזר סוכר כחצי כוס או יותר 

עם אתם אוהבים יותר מתוק

לפזר קצת קינמון  

מי שאוהב יותר קינמון לפזר יותר.
לפזר חופן גדולה צימוקים

 ניתן להוסיף גם אגוזים קצוצים.

עכשיו להתחיל לגלגל לרולדה מהודקת.
לחיתוך מנות אישיות

 לחתוך לעובי של אחד וחצי ס"מ

 לקפל את הקצה הפתוח מתחת הגלילה
לעוגה מרובעת או עגולה לחתוך

 לעובי של כ- 4 ס"מ
לקפל את שולי הבצק מתחת הרולדה.
לסדר בתבנית 30X35 ס"מ 

לסדר בפנים את העוגות אחת ליד השנייה.
למרוח את הבצק עם ביצה מעורבבת

 עם כפית מים
לכסות עם ניילון נצמד
ולתת לבצק להכפיל את נפחו.
לאפות בתנור שחומם מראש 

 ל-180 מעלות.
כ-35 דקות עד שהיא זהובה

 או לפי הצורך -לא ייבש אותה
לסינרול אישי אפייה כ-20 דקות לפי הצורך.


להכנת סירופ להברשת העוגה-
לשים בסיר קטן
1 כוס סוכר.= מדוד בכוס פלסטיק 

חד פעמית לשתייה קרה
1 כוס מי ברז= מדוד בכוס פלסטיק

 חד פעמית לשתייה קרה
1 כפית תמצית וניל להביא לידי רתיחה
ולבשל כשלוש דקות עד הסמכה קלה.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור 

להבריש אותה  עם הסירופ


מה
The recipe is measured in grams
or in a plastic cup worth =
For 3/4 cup international measurement

put in a bowl
500 grams of white flour
About a third of a cup of sugar 44 grams. = Measured in a cup 
Disposable plastic for cold drinks
1 teaspoon vanilla
1 egg
1/2 cup of oil = 80 grams.= Measured in a cup
 Disposable plastic for cold drinks
1 tablespoon of dry yeast = 10 grams.
1 grated lemon zest.


Start mixing manually and add warm water
gradually
As needed - to create a soft, smooth and pleasant dough.
Knead for about three minutes
Cover with plastic wrap
Let rise until the dough doubles in size.
After the dough has risen, remove it 
For a floured work table.
Roll out into a large sheet about 60x50
 Half a cm thick.
Spread about 75 grams of butter on the dough


For fur, apply a little less than half
A cup of oil = measured in a disposable cup for cold drinking.
Sprinkle sugar about half a cup or more 
If you like sweeter
sprinkle some cinnamon  
Those who like more cinnamon sprinkle more.
Sprinkle a large handful of raisins
 Chopped nuts can also be added.
Now start rolling into a tight roll.
for cutting individual portions
 Cut to a thickness of one and a half cm
Fold the open end under the roll
Cut into a square or round cake

to a thickness of about 4 cm
Fold the edges of the dough under the roll.
Arrange in a 30x35 cm pattern 
Arrange the cakes inside next to each other.
Brush the dough with a beaten egg

 with a spoonful of water
Cover with plastic wrap
and let the dough double in volume.
Bake in a preheated oven 

 to 180 degrees.
About 35 minutes until golden

 Or as needed - do not dry it
For a personal sinerol, bake for about 20 minutes as needed.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות