עוגת גבינה אוריאו ללא אפיה

 







טקסט באמצעות המצלמה
English recipe listed below


לשים בקערת המיקסר

2 מיכלי שמנת לקצפת

500 גרם 


להוסיף

1 שקית אבקת 

אינסטנט פודינג וניל

80 גרם

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

4 כפות סוכר לבן


להקציף

עד שהקצפת יציבה


להוסיף

1 מיכל שמנת חמוצה

עם אחוזים גבוהים 27% שומן

200 גרם


להוסיף

2 מיכלי גבינה לבנה

ביחד 500 גרם

ניתן  במקום לשים

גבינת שמנת


ולערבב היטב


להוסיף

כ- 10 - 12 עוגיות

אוריאו שבורות 

ולערבב


לקחת צלחת או מגש

עם נייר אפייה

לשים רינג 22- 24 סנטימטר

לשים בבסיס הרינג

עוגיות אוריאו

למעוך אותם קצת


לשים על העוגיות את הקרם

וליישר


לכסות היטב בניילון

ולשים במקפיא להתייצבות

כשעתיים

מי שרוצה ציפוי גנש 

שוקולד שימשיך לראות את הסרטון

ניתן במקום גנש שוקולד

לפורר כעת על העוגה

 עוגיות אוריאו ולהקפיא עד ליציבות 

ניתן להגיש את העוגה

חצי קפואה

לקרם גנש שוקולד

לשים בסיר

200 גרם שמנת לקצפת

ולהביא אותה לידי רתיחה


להכין

150 גרם

שוקולד מריר

שבור לחתיכות


כאשר השמנת הגיע

לרתיחה

לשים את השוקולד

לחכות דקה אחת 

להוסיף

30 גרם חמאה ולערבב

לקרם חלק

ולהשאיר בחוץ לקרור


לאחר שהעוגה

חצי קפואה

לשפוך עליה

את קרם גנש השוקולד

לקשט מסביב עם שוקולד מגורד

או פירורי עוגיות אוריאו

להחזיר למקפיא להתייצבות





טקסט באמצעות המצלמה
put in the mixer bowl
500 grams of whipped cream

add
80 grams of powder
instant vanilla pudding
1 teaspoon vanilla extract

add
4 tablespoons of sugar 
white

whisk
until the whipped cream 
Stabilized

add
1 sour cream
In high fat percentages 27% fat
200 grams

add
2 white cheese
Can be put instead
Cream cheese
A total of 500 grams of cheese

and mix well

add
About 10 - 12 cookies
Broken Oreos 
and mix
 המצלמה
Take a plate or tray

with baking paper

Put a 22-24 centimeter ring

put in the base of the herring

Oreo cookies

squish them a little



Put the cream on the cookies

and straighten

Cover well with plastic wrap
and put in the freezer to set
about two hours
Who wants Ganesha coating 
Chocolate that will continue to see
the video
A chocolate ganache is given instead
Crumble now on the cake
 Oreo cookies and freeze
until stability 
The cake can be served
half frozen

For chocolate ganache cream
put in a pot
200 grams of cream for whipped cream
and bring it to a boil

Prepare
150 grams
Dark Chocolate
broken into pieces

When the cream arrived
to boil
Put the chocolate
wait one minute 
add
30 grams of butter and mix
Smooth cream
and leave outside to cool

After the cake
half frozen
pour on her
the chocolate ganache cream
Decorate around with grated chocolate
Or Oreo cookie crumbs
Return to the freezer to set

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות