שניצל קריספי מעולה בקלי קלות

 



 






English recipe listed below



1 קילו חזה עוף

לפזר 

כשליש כפית מלח


להוסיף

מעט פלפל שחור


להוסיף

כחצי כפית פפריקה מתוקה

2 כפות מיונז


להוסיף

1 כף חרדל דיז'ון גרגירים

1 ביצה

ולערבב היטב


לציפוי של כ-7- 8 שניצלים

לשים בצלחת

ככוס וחצי פירורי לחם


להוסיף

כחצי כפית פפריקה מתוקה


להוסיף

מעט פלפל שחור

כ-שליש כפית מלח

3 כפות זרעי שומשום

ולערבב


לקחת שניצל

לצפות היטב בפירורי הלחם

להדק היטב


לחמם מחבת

לשים שמן צמחי

בגובה כשלוש מלימטר



לשים את השניצלים

ולטגן כשתי דקות מכל צד

עד הזהבה וקריספיות


להוציא לצלחת עם נייר

מגבת



באמצעות המצלמה
1 kilo of chicken breast
disperse 
About a third of a teaspoon of salt

add
A little black pepper

add
About half a teaspoon
sweet paprika
2 tablespoons of mayonnaise

add
1 tablespoon of mustard
granules
1 egg
and mix well

For coating about 7-8 schnitzels
dish
A cup and a half of bread crumbs

add
About half a teaspoon
sweet paprika

add
A little black pepper
About a third of a teaspoon of salt
3 tablespoons of sesame seeds
and mix

Take a schnitzel
Watch the bread crumbs carefully
tighten well

Heat a pan
Put vegetable oil
About three  millimeters high
Put the schnitzels and fry for about two minutes on each side until golden and crispy Remove to a plate with paper Towel

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות