English recipe listed below
למטבל גבינה
לשים בקערה
2 גביעי שמנת חמוצה
400 גרם
לנוסיף
100 גרם גבינה צהובה
או מוצרלה
מגורדת
להוסיף
כ- 50 גרם גבינה פטה יוונית
מפוררת
להוסיף
מעט פלפל שחור
ככף וחצי שמן זית
כשליש כפית מלח
ולערבב
לרוטב העגבניות
לשים בקערה
1 קופסה
400 גרם עגבניות
מרוסקות או קוביות
1 כף שמן זית
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כחצי כפית
מלח
להוסיף
כ- כפית
תבלין אורגנו
ולערבב
צריך
תבנית 22 סנטימטר
להבריש בשמן זית
לרפד את התבנית
עם טורטיות
להבריש
את הטורטיות
עם מעט שמן זית
לרפד את הטורטיות
עם פרוסות גבינת מוצרלה
גם בשוליים
לשים על הטורטיות
את מלית השמנת
לשים מעל
את רוטב העגבניות
ניתן לערבב כמו שיש
לפזר מעל
כ- 100 גרם גבינה
מוצרלה מגורדת
לפזר כשתי
כפות טבעות זיתים
לפזר
מעט אורגנו
לאפות בתנור חם
170 מעלות
כ- 40 דקות
אפשר להכין משולשי
טורטיה קריספיים להבריש בשמן זית
לחתוך למשולשים
לאפות ב- 170 מעלות
מהר עד הזהבה
For cheese dip
put in a bowl
400 grams of sour cream
to add
100 grams of mozzarella
scraped
add
About 50 grams
Greek feta cheese
crumbled
add
A little black pepper
About a tablespoon and a half of olive oil
About a third of a teaspoon of salt
and mix
For the tomato sauce
put in a bowl
400 grams of tomatoes
Crushed or cubed
1 tablespoon olive oil
add
A little black pepper
add
About half a teaspoon
Salt
add
About a teaspoon
oregano spice
and mix
Must
22 cm template
Brush with olive oil
Line the mold
with tortillas
brush
the tortillas
with a little olive oil
Line the tortillas
with slices of mozzarella cheese
Even on the margins
Put on the tortillas
The cream filling
put over
the tomato sauce
Can be mixed as is
sprinkle over
About 100 grams of cheese
grated mozzarella
scatter as two
spoons of olive rings
disperse
A little oregano
Bake in a hot oven
170 degrees
About 40 minutes
You can make triangles
Crispy tortilla
Brush with olive oil
cut into triangles
Bake at 170 degrees
Fast until golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה