English recipe listed below
1 קילו תפוחי אדמה
קטנים
לא מבושלים
חתוכים לרבעים
לרוטב
לשים בקערה
2 שיני שום כתוש
כ- 3 כפות ממרח פסטו
במקום ממרח פסטו
ניתן לקצוץ שמיר פטרוזיליה
ובזיליקום
להוסיף
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
להוסיף
3-4 כפות שמן זית
ולערבב
לשים את תפוחי האדמה
בתוך תבנית גדולה
לשים את רוב הרוטב
אפשר להשאיר קצת
רוטב להבריש את תפוחי האדמה בגמר האפייה
לאפות בתנור חם
200 מעלות כ- 50 דקות
לאחר האפיה להבריש
עם מעט רוטב השום
לפזר מעט פלפל שחור
והפסטו שהשארנו
לפזר מעל מעט גבינת פרמזן מגורדת
1 kilo of potatoes
small
not cooked
cut into quarters
for the sauce
put in a bowl
2 crushed garlic cloves
About 3 tablespoons of pesto spread
Instead of pesto spread
Parsley dill can be chopped
and basil
add
A little black pepper
1 flat teaspoon salt
add
3-4 tablespoons of olive oil
and mix
Put the potatoes
in a large mold
Put most of the sauce
You can leave some
Brush the potatoes with sauce at the end of baking
Bake in a hot oven
200 degrees for about 50 minutes
After baking, brush
with a little garlic sauce
And the pesto we left
Sprinkle some black pepper
Sprinkle some grated Parmesan cheese on top
תגובות
הוסף רשומת תגובה