תפוחי אדמה אפויים עם שום ועשבי תיבול

 




English recipe listed below

1 קילו תפוחי אדמה

קטנים

לא מבושלים

חתוכים לרבעים


לרוטב

לשים בקערה

2 שיני שום כתוש

כ- 3 כפות ממרח פסטו

במקום ממרח פסטו 

ניתן לקצוץ שמיר פטרוזיליה

ובזיליקום


להוסיף

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח


להוסיף

3-4 כפות שמן זית

ולערבב


לשים את תפוחי האדמה

בתוך תבנית גדולה

לשים את רוב הרוטב

אפשר להשאיר קצת

רוטב להבריש את תפוחי האדמה בגמר האפייה


לאפות בתנור חם

200 מעלות כ- 50 דקות


לאחר האפיה להבריש

עם מעט רוטב השום

לפזר מעט פלפל שחור

והפסטו שהשארנו

לפזר מעל מעט גבינת פרמזן מגורדת



1 kilo of potatoes
small
not cooked
cut into quarters

for the sauce
put in a bowl
2 crushed garlic cloves
About 3 tablespoons of pesto spread
Instead of pesto spread 
Parsley dill can be chopped
and basil

add
A little black pepper
1 flat teaspoon salt

add
3-4 tablespoons of olive oil
and mix

Put the potatoes
in a large mold
Put most of the sauce
You can leave some
Brush the potatoes with sauce at the end of baking

Bake in a hot oven
200 degrees for about 50 minutes

After baking, brush
with a little garlic sauce
And the pesto we left
Sprinkle some black pepper
Sprinkle some grated Parmesan cheese on top
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות