English recipe listed below
לבצק אפשר להכין גם במיקסר
לשים בקערה
1 קילוגרם קמח מנופה
1.5 כפות סוכר לבן
1 כף שמרים יבשים
או 30 גרם שמרים טריים
2 כפיות מלח
1/3כוס שמן זית מדוד בכוס פלסטיק
50 גרם
להתחיל ללוש ולהוסיף מים פושרים
לפי הצורך כ- 3 כוסות או יותר
עד שמתקבל בצק טיפה דביק ורך
ללוש כארבע דקות
לזלף מעל הבצק מעט שמן זית
לכסות עפ ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק תפח לנוריד
אותו לשולחן עבודה מקומח
ולחלק ל- 6 חלקים
ליצור בגטים באורך של כ- 40 סנטימטר
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לשים על הנייר מעט שמן זית ולשים את
הבצק במרחק אחד מהשני ולהתפיח מעט
למלית גבינות מספיק לכ- 5 מאפים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
2 כפות טבעות זיתים או קלמטה
50 גרם גבינה לבנה מפוררת- צפתית
3 כפות גבינה פטה בולגרית מפוררת
כ- 50 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
2 כפות שמן זית
לערבב הכל
לחרוץ וחלחתוך באמצע הבצק
לכל האורך חוץ מהקצבות
ולהרחיב את הפתח
תראו את ההדרכה בסרטון
למרוח את שולי הבצק בביצה
לפזר בשוליים מעט שומשום
בכל בצק למלא כ- 3 כפות מלית גבינה
לזלף מעט שמן זית
לפזר מעט גבינת פרמזן או גבינת
מוצרלה מגורדת
להמשיך להתפיח את המאפים
עד אשר הם מכפילים את נפחם
אפייה בתנור חם 190 מעלות
כ- 20 דקות
The dough can also be prepared in a mixer
put in a bowl
1 kilogram of sifted flour
1.5 tablespoons of white sugar
1 tablespoon dry yeast
or 30 grams of fresh yeast
2 teaspoons of salt
1/3 cup olive oil measured in a plastic cup
50 grams
Start kneading and add lukewarm water
As needed, about 3 cups or more
until a slightly sticky and soft dough is obtained
Knead for about four minutes
Drizzle a little olive oil over the dough
Cover with plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in volume
as long as it takes
After the dough has risen, roll it out
it to a floured work table
and divide into 6 parts
Make baguettes about 40 centimeters long
Put in a pan lined with baking paper
put a little olive oil on the paper and put the
the dough at a distance from each other and let it rise a little
Cheese filling is enough for about 5 pastries
1 large onion cut into small cubes
1 red pepper cut into small cubes
1 tomato cut into small cubes
A little black pepper
About half a teaspoon of salt
2 tablespoons olive rings or kalamata
50 grams of crumbled hard white cheese - Tsfatit
3 tablespoons crumbled Greek feta cheese
About 50 grams of grated mozzarella cheese
2 tablespoons of olive oil
mix everything
Make a slit in the middle of the dough
All the way except allowances
and widen the opening
See the tutorial in the video
Brush the edges of the dough with egg
Sprinkle a little sesame on the edges
Fill each dough with about 3 tablespoons of cheese filling
Drizzle a little olive oil
Sprinkle some parmesan cheese or cottage cheese
grated mozzarella
Continue to rise the pastries
until they double their volume
Bake in a hot oven at 190 degrees
About 20 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה