מאפה בירות גבינה ופלפלים- בקלי קלות

 









 טקסט באמצעות המצלמה
English recipe listed below


לבצק אפשר להכין גם במיקסר

לשים בקערה

1 קילוגרם קמח מנופה

1.5 כפות סוכר לבן

1 כף שמרים יבשים

או 30 גרם שמרים טריים

2 כפיות מלח

1/3כוס שמן זית מדוד בכוס פלסטיק

50 גרם

להתחיל ללוש ולהוסיף מים פושרים

לפי הצורך כ- 3 כוסות או יותר

עד שמתקבל בצק טיפה דביק ורך

ללוש כארבע דקות


לזלף מעל הבצק מעט שמן זית

לכסות עפ ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו

כמה זמן שנדרש

לאחר שהבצק תפח לנוריד

אותו לשולחן עבודה מקומח

ולחלק ל- 6 חלקים

ליצור בגטים באורך של כ- 40 סנטימטר

לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 

לשים על הנייר מעט שמן זית ולשים את

הבצק במרחק אחד מהשני ולהתפיח מעט


למלית גבינות מספיק לכ- 5 מאפים

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח

2 כפות טבעות זיתים או קלמטה

50 גרם גבינה לבנה מפוררת- צפתית

3 כפות גבינה פטה בולגרית מפוררת

כ- 50 גרם גבינה מוצרלה מגורדת

2 כפות שמן זית

לערבב הכל


לחרוץ וחלחתוך באמצע הבצק

 לכל האורך חוץ מהקצבות

ולהרחיב את הפתח

תראו  את ההדרכה בסרטון

למרוח את שולי הבצק בביצה

לפזר בשוליים מעט שומשום


בכל בצק למלא כ- 3 כפות מלית גבינה

לזלף מעט שמן זית

לפזר מעט גבינת פרמזן או גבינת

מוצרלה מגורדת

להמשיך להתפיח את המאפים

עד אשר הם מכפילים את נפחם

אפייה בתנור חם 190 מעלות

כ- 20 דקות


ה
The dough can also be prepared in a mixer
put in a bowl
1 kilogram of sifted flour

1.5 tablespoons of white sugar
1 tablespoon dry yeast
or 30 grams of fresh yeast
2 teaspoons of salt
1/3 cup olive oil measured in a plastic cup
50 grams

Start kneading and add lukewarm water
As needed, about 3 cups or more

until a slightly sticky and soft dough is obtained
Knead for about four minutes

תרגום טקסט באמצעות המצלמה
Drizzle a little olive oil over the dough
Cover with plastic wrap
and let the dough rise until it doubles in volume
as long as it takes

After the dough has risen, roll it out
it to a floured work table
and divide into 6 parts

Make baguettes about 40 centimeters long
Put in a pan lined with baking paper 
put a little olive oil on the paper and put the

the dough at a distance from each other and let it rise a little


Cheese filling is enough for about 5 pastries
1 large onion cut into small cubes
1 red pepper cut into small cubes
1 tomato cut into small cubes
A little black pepper
About half a teaspoon of salt
2 tablespoons olive rings or kalamata
50 grams of crumbled hard white cheese - Tsfatit
3 tablespoons crumbled Greek feta cheese
About 50 grams of grated mozzarella cheese
2 tablespoons of olive oil
mix everything

מה
Make a slit in the middle of the dough

 All the way except allowances

and widen the opening

See the tutorial in the video

Brush the edges of the dough with egg

Sprinkle a little sesame on the edges

 המצלמה
Fill each dough with about 3 tablespoons of cheese filling

Drizzle a little olive oil

Sprinkle some parmesan cheese or cottage cheese

grated mozzarella

Continue to rise the pastries

until they double their volume

Bake in a hot oven at 190 degrees

About 20 minutes
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות