.
English recipe listed below
עוגת.
.
למלית
לשים במחבת
2 כפות שמן קנולה או זית
לשים
2 בצלים גדולים חתוכים
לקוביות
לטגן עד הזהבה
להוסיף
כ- 300 פטריות טריות חתוכות
או מקופסה מסוננים
לערבב כשתי דקות
להוסיף
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
כחצי כוס פטרוזיליה
קצוצה דק
כשלוש כפות בשר בקר
או בשר הודו טחונים
לערבב כשתי דקות ולקרר
לפזר על העוף
מעט פטרוזיליה קצוצה
לשים בקצה החזה
ככף מלית פטריות
לגלגל לרולדה מהודקת
אפשר לשים קיסם
לשמור שהרולדה
שלא תתפרק
לפזר על הרולדות
מעט פלפל שחור
מעט מלח
מעט פפריקה מתוקה
ולזלף מעט שמן זית
לחמם מחבת פסים
לרסס בשמן
להניח את הגלילות
ולצרוב מכל הצדדים
בערך לוקח כשבע דקות
לא לשכוח להוציא את
קיסם השיניים
for stuffing
put in a pan
2 tablespoons of canola or olive oil
to put
2 large onions chopped
into cubes
fry until golden
add
About 300 fresh mushrooms cut
or from a filtered box
mix for about two minutes
add
A little black pepper
About half a teaspoon of salt
About half a cup of parsley
finely chopped
About three tablespoons of beef
or ground turkey
Mix for about two minutes and cool
sprinkle over the chicken
A little chopped parsley
put on the edge of the chest
About a spoonful of mushroom filling
Roll into a tight roll
You can put a toothpick
keep the roll
Don't fall apart
sprinkle over the roulades
A little black pepper
a little salt
A little sweet paprika
and drizzle a little olive oil
Heat a griddle pan
spray with oil
Place the rolls
and sear on all sides
About takes about seven minutes
Don't forget to take out the
the toothpick
תגובות
הוסף רשומת תגובה