English recipe listed below
3- 4 בצלים
גדולים לחתוך לפרוסות
לחמם מחבת פסים
לשים ככף שמן קנולה או שמן זית
לשים את הבצלים ולטגן
עד הזהבה
להוסיף
1 קופסה פטריות חתוכות
300 גרם
לערבב ולטגן כשתי דקות
להוסיף
כחצי כפית מלח
להוסיף מעט
פלפל שחור
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
כורכום
ולערבב כדקה
ולהוציא את הבצל לצלחת
מחוץ למחבת
לקבב לשים בקערה
500 גרם בשר טחון הודו
או בשר בקר
1 בצל גדול קצוץ קטן
1 כוס פטרוזיליה קצוצה קטן
1 כף שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
מעט פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
1.5 כפיות פפריקה מתוקה
לערבב עם הידיים היטב
להכין קבבים מהודקים
לחמם את המחבת פסים
לשים מעט שמן זית
לשים את הקבבים
ולצרוב כשלוש דקות מצד אחד
להפוך לצד השני לעוד
צריבה של כשלוש דקות
לאחר מכן להוסיף
את הבצל המטוגן
לערבב בזהירות
ולבשל על אש בינונית
כשתי דקות
ולהגיש
3-4 onions
large cut into slices
Heat a griddle pan
put a tablespoon of canola oil
or olive oil
Put the onions and fry
until golden
add
1 box of sliced mushrooms
300 grams
Mix and fry for about two minutes
add
About half a teaspoon of salt
add a little
black pepper
spicy paprika
sweet paprika
turmeric
mix for about a minute
and remove the onion to a plate
out of the pan
Put kebab in a bowl
500 grams of ground turkey meat
or beef
1 large onion chopped small
1 cup small chopped parsley
1 tablespoon olive oil
1 flat teaspoon salt
1/4 teaspoon cumin
1/4 teaspoon turmeric
A little hot paprika
A little black pepper
1.5 teaspoons of sweet paprika
Mix well with your hands
make tight kebabs
Heat the frying pan
Put a little olive oil
Put the kebabs
and sear for about three minutes on one side
turn the other side into more
Burn for about three minutes
then add
the fried onion
mix carefully
and cook on medium heat
About two minutes
and submit
תגובות
הוסף רשומת תגובה