English recipe listed below
החומרים למלית לכ-20 יחידות קנלוני
לשים בקערה
2 גביעי גבינת קוטג'
ביחד 500 גרם
3 ביצים
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן זית
3 כפות פירורי לחם
1 כף ממרח פסטו
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
לערבב הכל ולשים בשק זילוף
לרוטב עגבניות
לשים בקערה
1 קופסה עגבניות חתוכות דק
400 גרם
1 כף רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
1 כפית תבלין אורגנו
מעט פלפל שחור
כ- 1 כפית שטוחה מלח
1.5 כוסות מי ברז מדוד בכוס
אפשר להוסיף 1 כפית סוכר
חד פעמית מפלסטיק
225 גרם
לערבב
לקחת תבנית אפיה בגודל בערך
40× 30 סנטימטר
לשים בתחתית התבנית
כשליש מכמות רוטב העגבניות
למלא היטב את הקנולי במלית הגבינה
להניח על רוטב העגבניות שכבה קנלוני צמודים
אחד לשני
לשפוך על הקנלוני כחצי מרוטב
העגבניות שנשאר
להניח שוב שכבת קנלוני ממולאים
לשפוך מעל הקנלוני את כל רוטב העגבניות
שנשאר
לפזר מעל כ- 100 גרם גבינה מוצרלה
מגורדת
לזלף מעט שמן זית
אפיה-
לשים בתנור חם 180 מעלות כ- 20 דקות
עד הזהבה
לאחר אפיה של כ- 20 דקות להוציא
מהתנור לכסות עם נייר אפייה ועליו
נייר כסף
לאפות בתנור חם 160 דקות כ-
30 דקות עד שהקנלוני רכים
The ingredients for the filling for about 20 cannelloni units
put in a bowl
2 cups cottage cheese
together 500 grams
3 eggs
1/2 teaspoon of salt
A little black pepper
3 tablespoons of olive oil
3 tablespoons of bread crumbs
1 tablespoon pesto spread
100 grams of grated yellow cheese
Mix everything and put in a piping bag
for tomato sauce
put in a bowl
1 box of thinly sliced tomatoes
400 grams
1 tablespoon tomato paste
3 tablespoons of olive oil
1 teaspoon of oregano spice
A little black pepper
About 1 flat teaspoon of salt
1.5 cups of tap water measured in a cup
You can add 1 teaspoon of sugar
Disposable plastic
225 grams
to stir
Take a baking pan of about the same size
40× 30 centimeters
put in the bottom of the mold
About a third of the amount of tomato sauce
Fill the cannoli well with the cheese filling
Place a layer of close-up cannelloni on top of the tomato sauce
to each other
Pour about half of the sauce over the cannelloni
The remaining tomatoes
Place another layer of stuffed cannelloni
Pour all the tomato sauce over the cannelloni
that was left
Sprinkle over about 100 grams of mozzarella cheese
scraped
Drizzle a little olive oil
baking-
Put in a hot oven at 180 degrees for about 20 minutes
until golden
After baking for about 20 minutes, take it out
Remove from the oven and cover with baking paper
Aluminum foil
Bake in a hot oven for about 160 minutes
30 minutes until the cannelloni are soft
תגובות
הוסף רשומת תגובה