קנלוני במלית גבינות בקלי קלות

 





טקסט באמצעות המצלמה
English recipe listed below



החומרים למלית לכ-20 יחידות קנלוני

לשים בקערה

2 גביעי גבינת קוטג'

ביחד 500 גרם

3 ביצים

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור

3 כפות שמן זית

3 כפות פירורי לחם

1 כף ממרח פסטו

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

לערבב הכל ולשים בשק זילוף



לרוטב עגבניות

לשים בקערה

1 קופסה עגבניות חתוכות דק

400 גרם

1 כף רסק עגבניות

3 כפות שמן זית

1 כפית תבלין אורגנו

מעט פלפל שחור

כ- 1 כפית שטוחה מלח

1.5 כוסות מי ברז מדוד בכוס

אפשר להוסיף 1 כפית סוכר

חד פעמית מפלסטיק

225 גרם

לערבב


לקחת תבנית אפיה בגודל בערך

40× 30 סנטימטר

לשים בתחתית התבנית

כשליש מכמות רוטב העגבניות

למלא היטב את הקנולי במלית הגבינה

להניח על רוטב העגבניות שכבה קנלוני צמודים

 אחד לשני 

לשפוך על הקנלוני כחצי מרוטב

העגבניות שנשאר



להניח שוב שכבת קנלוני ממולאים

לשפוך מעל הקנלוני את כל רוטב העגבניות

שנשאר

לפזר מעל כ- 100 גרם גבינה מוצרלה

מגורדת

לזלף מעט שמן זית



אפיה-

לשים בתנור חם 180 מעלות כ- 20 דקות

עד הזהבה

לאחר אפיה של כ- 20 דקות להוציא

מהתנור לכסות עם נייר אפייה ועליו

נייר כסף

לאפות בתנור חם 160 דקות כ-

30 דקות עד שהקנלוני רכים



The ingredients for the filling for about 20 cannelloni units

put in a bowl

2 cups cottage cheese

together 500 grams

3 eggs

1/2 teaspoon of salt

A little black pepper

3 tablespoons of olive oil

3 tablespoons of bread crumbs

1 tablespoon pesto spread

100 grams of grated yellow cheese

Mix everything and put in a piping bag





for tomato sauce

put in a bowl

1 box of thinly sliced ​​tomatoes

400 grams

1 tablespoon tomato paste

3 tablespoons of olive oil

1 teaspoon of oregano spice

A little black pepper

About 1 flat teaspoon of salt

1.5 cups of tap water measured in a cup

You can add 1 teaspoon of sugar

Disposable plastic

225 grams

to stir

Take a baking pan of about the same size

40× 30 centimeters

put in the bottom of the mold

About a third of the amount of tomato sauce

Fill the cannoli well with the cheese filling

Place a layer of close-up cannelloni on top of the tomato sauce

 to each other 

Pour about half of the sauce over the cannelloni

The remaining tomatoes





Place another layer of stuffed cannelloni

Pour all the tomato sauce over the cannelloni

that was left

Sprinkle over about 100 grams of mozzarella cheese

scraped

Drizzle a little olive oil





baking-

Put in a hot oven at 180 degrees for about 20 minutes

until golden

After baking for about 20 minutes, take it out

Remove from the oven and cover with baking paper

Aluminum foil

Bake in a hot oven for about 160 minutes

30 minutes until the cannelloni are soft

תגובות