English recipe listed below
למרינדה
לשים בקערה
2 כפות סירופ תמרים טבעי סילאן
או דבש
2 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
או רוטב פיקנטים
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
חצי כפית שטוחה מלח
לערבב
לשים 1 קילו פרגיות
חתוכות לקוביות לערבב
לשים כחצי שעה במקרר
להכין פלפלים חתוכים
לקוביות
בצל לחתוך לקוביות
לשים על הירקות מעט מהמרינדה ולערבב
לקחת שיפודים
לשים פלפל בצל פרגיות
שוב פלפל בצל 2 פרגיות
ולסיים עם פלפל
כך להכין את כל השיפודים
לחמם היטב מחבת
עם פסים
לרסס את המחבת במעט שמן
לשים את השיפודים
ולצרוב כשלוש דקות
מצד אחד
להפוך לצד השני
ולצרוב שוב כשלוש דקות
For the marinade
put in a bowl
2 tablespoons of natural date syrup
or honey
2 tablespoons of soy sauce
3 tablespoons of olive oil
2 tablespoons of sweet chili sauce
or spicy sauce
1 teaspoon sweet paprika
A little black pepper
Half a flat teaspoon of salt
to stir
Put 1 kilo of pullets
cut into cubes and mix
Put in the fridge for half an hour
prepare cut peppers
into cubes
Onion cut into cubes
Put a little of the marinade on the vegetables and mix
take skewers
Put pepper in pullets
Again pepper and onion
2 pullets
and finish with pepper
This is how to prepare all the skewers
Heat a pan well
with stripes
Spray the pan with a little oil
Put the skewers
and burn for about three minutes
On the one hand
turn to the other side
and burn again for about three minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה