שיפודי פרגיות במרינדה במחבת

 





Translate text with your camera
English recipe listed below


למרינדה

לשים בקערה

2 כפות סירופ תמרים טבעי סילאן

או דבש

2 כפות רוטב סויה

3 כפות שמן זית

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

או רוטב פיקנטים

1 כפית פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

חצי כפית שטוחה מלח

לערבב

לשים 1 קילו פרגיות

חתוכות לקוביות לערבב

לשים כחצי שעה במקרר



להכין פלפלים חתוכים

לקוביות

בצל לחתוך לקוביות

לשים על הירקות מעט מהמרינדה ולערבב


לקחת שיפודים 

לשים פלפל בצל פרגיות

שוב פלפל בצל 2 פרגיות

ולסיים עם פלפל

כך להכין את כל השיפודים



לחמם  היטב מחבת 

עם פסים

לרסס את המחבת במעט שמן

לשים את השיפודים

ולצרוב כשלוש דקות

מצד אחד

להפוך לצד השני

ולצרוב שוב כשלוש דקות


 camera
For the marinade
put in a bowl
2 tablespoons of natural date syrup
or honey
2 tablespoons of soy sauce
3 tablespoons of olive oil
2 tablespoons of sweet chili sauce
or spicy sauce
1 teaspoon sweet paprika
A little black pepper
Half a flat teaspoon of salt
to stir
Put 1 kilo of pullets
cut into cubes and mix
Put in the fridge for half an hour


prepare cut peppers
into cubes
Onion cut into cubes

Put a little of the marinade on the vegetables and mix

take skewers
Put pepper in pullets
Again pepper and onion
2 pullets
and finish with pepper This is how to prepare all the skewers Heat a pan well with stripes Spray the pan with a little oil Put the skewers and burn for about three minutes On the one hand turn to the other side and burn again for about three minutes
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות