מתכון,
מלאי
לשים בקערה-
2 גביעי גבינה לבנה =סה"כ 500 גרם.
1 ביצה.
1 שקית סוכר וניל.
1/2 כוס סוכר.-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
לערבב הכל יחד.
לעוגה-לשים בקערה;
1 סוכר, -מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
1 גביע יוגורט לא ממותק.
2 גביעי שמנת חמוצה -באחוזים שאתם אוהבים. כל גביע 200 מ"ל.
כחצי כוס שמן קנולה-100 גרם.-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
כפית תמצית וניל
לערבב הכל.
להוסיף -
2 ביצים.
ולהוסיף 100 גרם חמאה מומסת.
ולערבב ולהוסיף;
2 כוסות קמח תירס צהוב.-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
1 כוס קמח.-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
1 שקית אבקת אפייה- 10 גרם.
לערבב הכל לעיסה חלקה.
להכין 2 תבניות קטנות חד פעמית,
לשפוך בכל תבנית כרבע כמות של עיסת קמח התירס וליישר.
לשים בעדינות מעל הקמח התירס בכל תבנית חצי כמות מילוי הגבינה וליישר.
לכסות-בעיסת קמח התירס את המלית הגבינה חצי כמות בכל תבנית, אם עיסת קמח התירס סמיכה מידי,
ניתן להוסיף כחצי כוס מים מדוד בכוס חד פעמית לערבב וכך יש עיסה יותר נוחה לכיסוי מלית הגבינה.
בעדינות-ליישר ולכסות את כל מלוי הגבינה.
אפייה-
בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-170 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד שהמאפה זהוב.
recipe,
Inventory
put in a bowl-
2 cups of white cheese = a total of 500 grams.
1 egg.
1 bag of vanilla sugar.
1/2 cup of sugar.-Measure in a disposable plastic cup for a cold drink.
mix everything together.
for the cake - put in a bowl;
1 sugar, -measured in a disposable plastic cup
1 cup unsweetened yogurt.
2 cups of sour cream - in the percentage you like. Each cup is 200 ml.
About half a cup of canola oil-100 grams.-Measure in a disposable plastic cup for a cold drink.
teaspoon of vanilla extract
mix everything.
add -
2 eggs.
and add 100 grams of melted butter.
and mix and add;
2 cups of yellow corn flour.-Measure in a disposable plastic cup for a cold drink.
1 cup of flour.-Measure in a disposable plastic cup for a cold drink.
1 bag of baking powder - 10 grams.
Mix everything into a smooth paste.
prepare 2 small disposable molds,
Pour about a quarter of the cornmeal pulp into each mold and level.
Gently put half the amount of cheese filling on top of the cornmeal in each mold and level.
Cover the cheese filling with the cornmeal paste half the amount in each mold, if the cornmeal paste is too thick,
You can add about half a cup of boiled water in a disposable cup to mix and thus have a more comfortable paste to cover the cheese filling.
Gently straighten and cover the entire cheese filling.
baking-
In an oven preheated to medium heat about 170 degrees.
Bake for about 40-50 minutes until the pastry is golden.
תגובות
הוסף רשומת תגובה