דג סלמון בפטריות ובצל לפסח

 





English recipe listed below


2 בצלים גדולים

חתוכים לפרוסות דקות

וקצרות


1 קופסה פטריות

טריות לחתוך

לפרוסות


לחמם מחבת

לשים 2 כפות שמן זית

ולטגן עד שהבצל זהוב


לאחר שהבצל זהוב

להוסיף

את הפטריות

כרבע כפית מלח

מעט פלפל שחור

לערבב ולבשל

כשתי דקות


זה מוכן


לקחת פילה

דג סלמון

לפזר עליהם מעט מלח

ומעט פלפל שחור


לפזר

מעט פפריקה מתוקה


לזלף מעט 

שמן זית


לשים מעל הדגים

את הבצל והפטריות

לאפות בתנור חם

200 מעלות

כ- 10- 12 דקות

לפילה דג חתוך בעובי

כזה לא לייבש

לא חחר האפיה לפזר

עשבי תיבול אפשר גבינת

פרמזן מגורדת



2 large onions

cut into thin slices

and short



1 box of mushrooms

Fresh cut

into slices



Heat a pan

Put 2 tablespoons of olive oil

and fry until the onion is golden



After the onion is golden

add

the mushrooms

About a quarter teaspoon of salt

A little black pepper

mix and cook

About two minutes



It's ready


take a fillet
Salmon
sprinkle a little salt on them
and a little black pepper

disperse
A little sweet paprika

sprinkle a little
Olive oil

Put on top of the fish
the onion and the mushrooms
Bake in a hot oven
200 degrees
About 10-12 minutes
For a fish fillet cut in thickness
Such do not dry
The baking is not allowed to spread
Herbs and cheese
Grated Parmesan

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות