English recipe listed below
3 תפוחים ירוקים
לא צריך לקלף
לחתוך לקוביות
קטנות
לפזר על התפוחים
1 כף סוכר חום
רבע כפית קינמון
לשים בקערה
1 כוס פלסטיק
סוכר חום כהה
או סוכר לבן
להוסיף
2 כפות סוכר לבן
להוסיף
רבע כפית מלח
להוסיף
כחצי כפית קינמון
להוסיף
2 כפות מיץ לימון
להוסיף
1 כוס פםסטיק
גרם שמן
קנולה או שמן אגוזים
150 גרם
להוסיף
4 ביצים
להוסיף
100 גרם קמח מצה דק
להוסיף
120 גרם קורנפלור
או קמח
תפוחי אדמה
להוסיף
10 גרם אבקת אפייה
להוסיף
1 כפית
תמצית וניל
ולערבב
להוסיף
2-3 כפות אגוזי מלך
שבורים
להוסיף
כשתי כפות
צימוקים
ולערבב
להוסיף
את רוב התפוחים
ולערבב
להשאיר
ככוס מהתפוחים
לקישוט מעל העוגה
לשים את העוגה
בתבנית אינגליש קייק
גדולה 45× 12 סנטימטר
מרופדת בנייר אפייה
לפזר על העוגה את התפוחים שהשארנו בצד
לפזר מעל התפוחים
ככף סוכר חום
לאפות בתנור חם
160-170 מעלות
כ- 45- 60 דקות
3 green apples
No need to peel
cut into cubes
small
sprinkle over the apples
1 tablespoon of brown sugar
A quarter of a teaspoon of cinnamon
put in a bowl
100 grams of sugar
dark brown
or white sugar
add
2 spoons
White sugar
add
quarter teaspoon
Salt
add
About half a teaspoon
cinnamon
add
2 spoons
lemon juice
add
150 grams of oil
Canola or oil
nuts
add
4 eggs
add
100 g
fine matzah flour
add
120 grams
Cornflour
or flour
Potatoes
add
10 grams
Baking powder
add
1 teaspoon
Vanilla extract
and mix
add
2-3 spoons
Walnuts
broken
add
About two tablespoons
raisins
and mix
add
Most of the apples
and mix
leave
A cup of the apples
for decoration on top
of the cake
put the cake
in an English cake mold
Large 45 x 12 centimeters
Lined with baking paper
Sprinkle the apples we left aside on the cake
sprinkle over the apples
About a spoonful of brown sugar
Bake in a hot oven
160-170 degrees
About 45-60 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה