עוגת טורט עם קצפת ותותים כשרה לפסח

 





English recipe listed below



לשבור

לקערת המיקסר

6 ביצים גדולות


להוסיף

1 כוס פלסטיק

 סוכר לבן

150 גרם

ולהקציף עד שהקצף

סמיך כשבע דקות

הקצפה


לאחר שהקצף תפוח להוסיף

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

רבע כפית מלח


להוסיף

5 כפות שמן צמחי

או שמן אגוזים או אחר

ולהקציף

כדקה אחת


להוריד את מהירות המיקסר להכי נמוכה

ולהוסיף בהדרגה

 קמח מצה דק לעוגות

90 גרם


להוסיף

3 כפות קמח תפוחי אדמה

ולערבב על מהירות נמוכה

כחצי דקה

להוריד מהמיקסר

ולערבב בזהירות עד למטה עם מרית


לשים 

בתבנית 24-26 ס"מ

ולאפות בתנור חם

160 מעלות כ- 45 דקות

או לפי הצורך

לקרם

לשים במיקסר

750 גרם קצפת


להוסיף

80 גרם אבקת

אינסטנט  פודינג וניל


להוסיף

5 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

ולהקציף

לקצפת יציבה


הקצפת מוכנה

לשים במקרר

אפשר לשים 

בשק זילוף


לסירופ להרטבת העוגה

לשים בקערה

5 כפות סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

300 גרם מי ברז

אפשר להוסיף מעט

ברנדי או ויסקי

ולערבב


לערבב עד שהסוכר

מומס


ליצור חורים

בכל העוגה עם שיפוד


לשפוך את כל 

הסירופ על העוגה

 גם בדופן


לשים את כל הקרם

על העוגה אפשר 

כמו גלים


לקשט מסביב העוגה 

עם חצאי תותים


ניתן לפזר

מעט אגוזי מלך טחונים


אפשר להבריש

את התותים

עם מעט ריבה מומסת שישמרו

על הטריות







to break
to the mixer bowl
6 large eggs

add
150 grams of white sugar
and whip until frothy
About seven minutes thick
foaming

After the apple foam add
1 teaspoon vanilla extract

add
A quarter of a teaspoon of salt

add
5 tablespoons of vegetable oil
or nut oil or other
and whip
about one minute

Lower the mixer speed to the lowest setting
and add gradually
90 grams of flour
Thin matzah for cakes

add
3 tablespoons of potato flour
and mix on low speed
About half a minute
Download from the mixer
and carefully mix all the way down with a spatula

to put
In a 24-26 cm pattern
and bake in a hot oven
160 degrees for about 45 minutes
or as needed

to the cream
put in a mixer
750 grams of whipped cream

add
80 grams of powder
instant vanilla pudding

add
5 tablespoons of white sugar
1 teaspoon vanilla extract
and whip
for a stable whipped cream

Whipped cream is ready
put in the fridge
you can put
in a piping bag

for the syrup to moisten the cake
put in a bowl
5 tablespoons of white sugar
1 teaspoon vanilla extract
300 grams of tap water
You can add a little
Brandy or whiskey
and mix

mix until the sugar
dissolved

make holes
in the whole cake
with a skewer

pour it all out
The syrup on the cake
 Also on the wall

Put all the cream
You can on the cake
like waves

Decorate around the cake
with strawberry halves

can be dispersed
A few walnuts
ground

Can be brushed
the strawberries
with a little jam
dissolved to be preserved
on the freshness
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות