פשטידת חציל וגבינות כשר לפסח

 







The English recipe is listed below
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

לשים בקערה

כ- 7 כפות

חציל קלוי על האש


להוסיף

250 גרם

 גבינת קוטג' או גבינה לבנה

או גבינת שמנת


להוסיף

גביע שמנת חמוצה

200 גרם


להוסיף

כ- 70 גרם גבינה בולגרית

או

פטה יוונית מפוררת


להוסיף

מעט פלפל שחור


להוסיף

כחצי כפית

שטוחה מלח


להוסיף

כ- 2 כפות שמן זית


להוסיף

כ- 100- 150 גרם

גבינה צהובה

או גבינה מוצרלה 

או גאודה מגורדת


להוסיף

2 ביצים

ולערבב

לקחת תבנית

45× 35 סנטימטר

להרטיב במי ברז

 במהירות

2 מצות לשים

בתחתית התבנית

ולשים כשליש מלית

חצילים וליישר


לשים

עוד שכבת מצות

רטובות 

ולשים חצי מכמות

החציל ליישר

ולכסות שום עם

מצות רטובות

לשים את כל החציל

שנשאר וליישר


ליישר


לפזר מעל

כ- 70 גרם צהובה 

או גבינה מוצרלה

או גאודה מגורדת


לזלף למעלה

מעט שמן זית

לפזר מסביב מעט שומשום


לאפות בתנור חם

170 מעלות

כ- 45 דקות




put in a bowl
About 7 tablespoons
Grilled eggplant

add
250 grams
 Cottage cheese'
or cream cheese

add
1
Sour cream cup
200 grams

add
About 70 grams of cheese
crumbled Greek feta

add
A little black pepper

add
About half a teaspoon
flat salt

add
About 2 tablespoons
Olive oil

add
About 100-150
A gram of mozzarella cheese
or grated Gouda

add
2 eggs
and mix
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
take a template
45 × 35 centimeters
Moisten with tap water
 quickly
Put 2 matzahs
at the bottom of the template
and put about a third of the stuffing
Eggplants and straighten

to put
Another layer of unleavened bread
wetness
and put half the amount
Straighten the eggplant
and cover with garlic
wet unleavened bread
Put the whole eggplant
that remains and aligns

Straighten

sprinkle over
About 70 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda

squirt up
A little olive oil
Sprinkle some sesame seeds around

Bake in a hot oven
170 degrees
About 45 minutes

תגובות