The English recipe is listed below
לשים בקערה
כ- 7 כפות
חציל קלוי על האש
להוסיף
250 גרם
גבינת קוטג' או גבינה לבנה
או גבינת שמנת
להוסיף
1
גביע שמנת חמוצה
200 גרם
להוסיף
כ- 70 גרם גבינה בולגרית
או
פטה יוונית מפוררת
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כחצי כפית
שטוחה מלח
להוסיף
כ- 2 כפות שמן זית
להוסיף
כ- 100- 150 גרם
גבינה צהובה
או גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
להוסיף
2 ביצים
ולערבב
לקחת תבנית
45× 35 סנטימטר
להרטיב במי ברז
במהירות
2 מצות לשים
בתחתית התבנית
ולשים כשליש מלית
חצילים וליישר
לשים
עוד שכבת מצות
רטובות
ולשים חצי מכמות
החציל ליישר
ולכסות שום עם
מצות רטובות
לשים את כל החציל
שנשאר וליישר
ליישר
לפזר מעל
כ- 70 גרם צהובה
או גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
לזלף למעלה
מעט שמן זית
לפזר מסביב מעט שומשום
לאפות בתנור חם
170 מעלות
כ- 45 דקות
put in a bowl
About 7 tablespoons
Grilled eggplant
add
250 grams
Cottage cheese'
or cream cheese
add
1
Sour cream cup
200 grams
add
About 70 grams of cheese
crumbled Greek feta
add
A little black pepper
add
About half a teaspoon
flat salt
add
About 2 tablespoons
Olive oil
add
About 100-150
A gram of mozzarella cheese
or grated Gouda
add
2 eggs
and mix
take a template
45 × 35 centimeters
Moisten with tap water
quickly
Put 2 matzahs
at the bottom of the template
and put about a third of the stuffing
Eggplants and straighten
to put
Another layer of unleavened bread
wetness
and put half the amount
Straighten the eggplant
and cover with garlic
wet unleavened bread
Put the whole eggplant
that remains and aligns
Straighten
sprinkle over
About 70 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda
squirt up
A little olive oil
Sprinkle some sesame seeds around
Bake in a hot oven
170 degrees
About 45 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה