Recipe in English
Listed below
החומרים
כ- 500 גרם או יותר
פילה דג בקלה
לשים בקערה
1 ביצה
להוסיף
שליש כפית מלח
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
רבע כפית כורכום
וכף מי ברז ולערבב
לשים על צלחת
כוס וחצי קמח מצה
להוסיף
מעט פלפל שחור
ושליש כפית מלח
להוסיף
רבע כפית כורכום
להוסיף
כארבע כפות
שומשום ולערבב
לטבול
את הדגים בביצה
ולאחר מכן לטבול
היטב בקמח המצה
לחמם מחבת טלפון
לשים שמן קנולה
או אגוזים
כשלוש מילימטר גובה
כשהשמן חם
לשים בזהירות
את הדגים
ולטגן כשתי דקות
מכל צד עד הזהבה
להפוך לצד השני
כשמוכן
להוציא לצלחת
עם נייר מגבת
ולהמשיך לטגן
the materials
About 500 grams or more
Cod fish fillet
put in a bowl
1 egg
add
A third of a teaspoon of salt
add
A little black pepper
add
A quarter teaspoon of turmeric
and a spoonful of tap water and mix
put on a plate
A cup and a half of matzah flour
add
A little black pepper
and a third of a teaspoon of salt
add
A quarter teaspoon of turmeric
add
About four tablespoons
sesame and mix
dip
the fish in the egg
and then dip
well in the matzah flour
Heat a phone pan
Put canola oil
or nuts
About three millimeters high
when the oil is hot
put carefully
the fish
and fry for about two minutes
From all sides until golden
turn to the other side
when ready
remove to a plate
with a paper towel
and continue to fry
תגובות
הוסף רשומת תגובה