English recipe listed below
לקצוץ
כ- 200 גרם תרד
לקצוץ 3 בצלים ירוקים
לשבור לקערה
6 ביצים
להוסיף
מעט פלפל שחור
חצי כפית מלח
200 גרם גבינה לבנה
קשה מפוררת
אפשר גם ריקוטה
להוסיף
כ- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
להרטיב במהירות
מתחת מי ברז 5 מצות
ולפורר אותם
להוסיף
את התרד והבצל
ולערבב
להוסיף
כשתי כפות חלב ולערבב
מכינים 2 מצה בריי דקים
או אחת עבה
לחמם מחבת
לשים
ככף וחצי שמן זית
לשים חצי מכמות המצות וליישר
לטגן על אש בינונית
כחמש דקות
לאחר 5 דקות
לשים נייר אפייה
ועל הנייר לשים צלחת
להפוך ולהחליק
בחזרה לצלחת
לעוד כשלוש דקות בישול
to chop
About 200 grams of spinach
Chop 3 scallions
break into a bowl
6 eggs
add
A little black pepper
Half a teaspoon of salt
200 grams of white cheese
Crumbled hard
Ricotta is also possible
add
About 100 grams of grated cheese
Mozzarella cheese
or grated Gouda
Wet quickly
Under tap water 5 matzah
and crumble them
add
the spinach and the onion
and mix
add
about two tablespoons of milk and mix
Prepare 2 thin brai matzah
or a thick one
Heat a pan
to put
About a tablespoon and a half of olive oil
Put half the amount
The unleavened bread and align
Fry on medium heat
about five minutes
after 5 minutes
Put baking paper
And put a plate on the paper
flip and slide
Back to the plate
for about three more minutes of cooking
תגובות
הוסף רשומת תגובה