פרוסות תפוחי אדמה בצל ופטריות

 








English recipe listed below


2 בצלים גדולים

חתוכים לפרוסות דקות

וקצרות


1 קופסה פטריות

טריות לחתוך

לפרוסות


לחמם מחבת

לשים 2 כפות שמן זית

ולטגן עד שהבצל זהוב


לאחר שהבצל זהוב

להוסיף

את הפטריות

כרבע כפית מלח

מעט פלפל שחור

לערבב ולבשל

כשתי דקות


זה מוכן


כשלוש ארבע

תפוחי אדמה 

גדולים מקולפים

לחתוך לפרוסות

בעובי של 3 מילימטר


לסדר בתבנית

עם נייר אפייה

כמו רעפים


לפזר

מעט מלח

ומעט פלפל שחור


לפזר מעט

פפריקה מתוקה


לזלף

מעל התפוחי אדמה

מעט שמן זית

לאפות בתנור חם

200 מעלות כ-50- 40

דקות עד שהתפוחי האדמה רכים


ניתן לכסות

כרבע שעה

עם נייר

לפזר מעל תפוחי האדמה

את הבצל והפטריות

לאפות בתנור ב-200

מעלות כחמש דקות

ניתן לאחר האפיה

לפזר גבינת פרמזן

ובצל ירוק או שמיר קצוץ








2 large onions
cut into thin slices
and short

1 box of mushrooms
Fresh cut
into slices

Heat a pan
put 2 tbsp
Olive oil
and fry until the onion
golden

After the onion is golden
add
the mushrooms
About a quarter teaspoon of salt
A little black pepper
mix and cook
About two minutes

It's ready

About three or four
Potatoes
large ones are peeled
cut into slices
3 mm thick

Arrange in a pattern
with baking paper
like shingles

disperse
a little salt
and a little black pepper

sprinkle a little
sweet paprika

sprinkle
over the potatoes
A little olive oil
Bake in a hot oven
200 degrees about 40-50
minutes until the potatoes are soft

Can be covered
About fifteen minutes
with paper

sprinkle over the potatoes

the onion and the mushrooms

Bake in the oven at 200

degrees for about five minutes

given after baking

sprinkle parmesan cheese

and chopped green onion or dill

תגובות