2 קישואים
לחתוך לפרוסות
של כחצי סנטימטר
לקצוץ 2 כפות פטרוזליה
וכף וחצי שמיר
לשבור בקערה
1 ביצה
לשים מעט פלפל שחור
וכחצי כפית שטוחה מלח
ככף מי ברז
ולערבב
לשים בצלחת
ככוס וחצי קמח מצה
להוסיף
מעט פלפל שחור
וכשליש כפית מלח
להוסיף את השמיר
והפטרוזיליה
ולערבב
לטבול את הקישואים בביצה
ולאחר מכן
היטב בקמח המצה
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה
או שמן אגוזים
3 מלימטר גובה
ולחמם אותו
לטבול
את הקישואים
בביצה
ולאחר מכן
בקמח היטב המצה
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה
כשלוש מלימטר גובה
לשים בזהירות את הקישואים בשמן
בחום בינוני
ולטגן מכל צד כ-
שתיים וחצי שלוש
דקות
להפוך
לצד השני
ולטגן עוד כשתי דקות
להוציא לנייר מגבת
2 zucchini
cut into slices
of about half a centimeter
Chop 2 tablespoons of parsley
and a tablespoon and a half of dill
Break in a bowl
1 egg
put a little black pepper
and about half a teaspoon of salt
About a spoonful of tap water
and mix
dish
About a cup and a half of matzah flour
add
A little black pepper
and about a third of a teaspoon of salt
Add the dill
and the parsley
and mix
Dip the zucchini in the egg
And after that
well in the matzah flour
Heat a pan
Put canola oil
or nut oil
3 millimeters high
and heat it up
dip
the zucchini
in the swamp
And after that
In flour well the matzah
Heat a pan
Put canola oil
About three millimeters high
Carefully put the zucchini in the oil
in medium heat
and fry on each side as
half past three
subtlety
to flip
to the other side
and fry for another two minutes
Take out a paper towel
תגובות
הוסף רשומת תגובה