קישואים קריספים כשרים לפסח












2 קישואים

לחתוך לפרוסות

של כחצי סנטימטר


לקצוץ 2 כפות פטרוזליה

וכף וחצי שמיר


לשבור בקערה


1 ביצה


לשים מעט פלפל שחור


וכחצי כפית שטוחה מלח


ככף מי ברז


ולערבב




לשים בצלחת 


ככוס וחצי קמח מצה


להוסיף


מעט פלפל שחור


וכשליש כפית מלח


להוסיף את השמיר


והפטרוזיליה


ולערבב




לטבול  את הקישואים בביצה


ולאחר מכן


היטב בקמח המצה




לחמם מחבת


לשים שמן קנולה 


או שמן אגוזים


3 מלימטר גובה


ולחמם אותו


לטבול 

את הקישואים

בביצה

ולאחר מכן

בקמח היטב המצה


לחמם מחבת

לשים שמן קנולה

כשלוש מלימטר גובה


לשים בזהירות את הקישואים בשמן

בחום בינוני

ולטגן מכל צד כ-

שתיים וחצי שלוש

דקות


להפוך

לצד השני


ולטגן עוד כשתי דקות

להוציא לנייר מגבת



2 zucchini
cut into slices
of about half a centimeter

Chop 2 tablespoons of parsley
and a tablespoon and a half of dill

Break in a bowl

1 egg

put a little black pepper

and about half a teaspoon of salt

About a spoonful of tap water

and mix



dish

About a cup and a half of matzah flour

add

A little black pepper

and about a third of a teaspoon of salt

Add the dill

and the parsley

and mix

Dip the zucchini in the egg

And after that

well in the matzah flour



Heat a pan

Put canola oil

or nut oil

3 millimeters high

and heat it up

dip
the zucchini
in the swamp
And after that
In flour well the matzah

Heat a pan
Put canola oil
About three millimeters high

Carefully put the zucchini in the oil
in medium heat
and fry on each side as
half past three
subtlety

to flip
to the other side

and fry for another two minutes
Take out a paper towel


סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות