פלפלים במלית גבינה לפסח








English recipe listed below


לקחת כ- 8

פלפלים אדומים לחתוך לחצי לסירות


לשים בקערה

1 מיכל קוטג' 250 גאם

 גבינת לבנה 250 גרם


להוסיף

כ- 70 גרם גבינה צהובה מגורדת



להוסיף

ככף שמן זית


להוסיף

מעט פלפל שחור


להוסיף

כ- 50 גרם בוחגרית

או גבינה פטה יוונית

מפוררת


להוסיף

1 ביצה ולערבב


לקחת תבנית גדולה

עם נייר אפיה

לזלף ככף שמן זית

לשים את הפלפלים


לפזר על הפלפלים

מעט מלח

ומעט פלפל שחור


לזלף על הפלפלים

מעט שמן זית


לשים

בפלפלים ככף

מלית גבינה


לפזר על כל

פלפל מעט

גבינה צהובה מגורדת


אפיה בתנור חם

200 מעלות

כ- 30 דקות עד

שהפלפלים רכים


Take about 8
Red peppers
cut in half
 to boats

put in a bowl
250 cottage
250 grams of cheese
cream

add
Mozzarella cheese or
Grated Gouda
50-70 grams

add
A tablespoon of olive oil

add
A little pepper
black

add
About 50 grams
Greek feta cheese
crumbled

add
1 egg and mix

Take a large mold
with baking paper
Drizzle a tablespoon of olive oil
Put the peppers

sprinkle over the peppers
a little salt
and a little black pepper

sprinkle over the peppers
A little olive oil

to put
A spoonful of peppers
Cheese filling

sprinkle over all
A little pepper
Mozzarella cheese
scraped

Baking in a hot oven
200 degrees
About 30 minutes until
that the peppers
soft
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות