English recipe listed below
לקחת שאריות עוף בגריל
או פסטרמה
לחתוך את העוף קטן
צריך ככוס וחצי
לקחת ככוס תפוחי אדמה אפויים ולחתוך לקוביות
וגם לחתוך מעט בטטה
ובצל אפויים
לחתוך פטרוזיליה
כשתי כפות
לשים בקערה
4 ביצים
להוסיף
כחצי כפית מלח
ומעט פלפל שחור
ולערבב
להוסיף
3 מצות רטובות במהירות מתחת מי
ברז לפורר אותם
ולערבב
להוסיף
את העוף ותפוחי האדמה ולערבב
להוסיף
עוד
1 ביצה ולערבב
לחמם מחבת טפלון
גדולה
לשים ככף וחצי שמן זית
לשים את המצות והביצים להדק
לכסות עם מכסה
או עם נייר אפייה
ולבשל כחמש דקות על אש קטנה
לאחר כחמש דקות
לשחרר את השוליים
לשים מעל נייר אפייה
לשים מעל הנייר צלחת גדולה
להפוך את המחבת
ולהחליק את המצה בריי
בחזרה למחבת עם הנייר
ולבשל כחמש דקות
על אש קטנה
Take leftover grilled chicken
or pastrami
Cut the chicken small
You need about a cup and a half
Take a cup of baked potatoes and cut into cubes
And also cut a little sweet potato
and baked onions
chop parsley
About two tablespoons
put in a bowl
4 eggs
add
About half a teaspoon of salt
and a little black pepper
and mix
add
3 wet matzahs
quickly under who
Tap to crumble them
and mix
add
the chicken and apples
the soil and mix
add
More
1 egg and mix
Heat a non-stick pan
greatness
Put about a spoon and a half
Olive oil
put the matzah
and the eggs to fasten
cover with a lid
or with baking paper
and cook for about five minutes
on a small fire
after about five minutes
release the margins
put over
Baking paper
put over the paper
big plate
turn the pan over
and slide the matzah into the brai
Back to the pan
with the paper
and cook for about five minutes
on a small fire
תגובות
הוסף רשומת תגובה