מצה בריי עם עוף ותפוחי אדמה לפסח

 









English recipe listed below


לקחת שאריות עוף בגריל

 או פסטרמה

לחתוך את העוף קטן

צריך ככוס וחצי

לקחת ככוס תפוחי אדמה אפויים ולחתוך לקוביות

וגם לחתוך מעט בטטה

ובצל אפויים


לחתוך פטרוזיליה

כשתי כפות


לשים בקערה

4 ביצים


להוסיף

כחצי כפית מלח

ומעט פלפל שחור

ולערבב


להוסיף

3 מצות רטובות במהירות מתחת מי

ברז לפורר אותם

ולערבב


להוסיף

את העוף ותפוחי האדמה ולערבב


להוסיף

עוד 

1 ביצה ולערבב


לחמם מחבת טפלון

גדולה

לשים ככף וחצי שמן זית

לשים את המצות והביצים להדק

לכסות עם מכסה 

או עם נייר אפייה

ולבשל כחמש דקות על אש קטנה


לאחר כחמש דקות

לשחרר את השוליים


לשים מעל נייר  אפייה


לשים מעל הנייר צלחת גדולה

להפוך את המחבת

ולהחליק את המצה בריי

בחזרה למחבת עם הנייר

ולבשל כחמש דקות

על אש קטנה


Take leftover grilled chicken
 or pastrami
Cut the chicken small
You need about a cup and a half
Take a cup of baked potatoes and cut into cubes
And also cut a little sweet potato
and baked onions

chop parsley
About two tablespoons

put in a bowl
4 eggs

add
About half a teaspoon of salt
and a little black pepper
and mix

add
3 wet matzahs
quickly under who
Tap to crumble them
and mix

add
the chicken and apples
the soil and mix

add
More
1 egg and mix

Heat a non-stick pan
greatness
Put about a spoon and a half
Olive oil
put the matzah
and the eggs to fasten
cover with a lid
or with baking paper
and cook for about five minutes
on a small fire

after about five minutes
release the margins

put over
 Baking paper

put over the paper
 big plate
turn the pan over
and slide the matzah into the brai
Back to the pan
with the paper
and cook for about five minutes
on a small fire
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות