English recipe listed below
חציל גדול
לחתוך לפרוסות
בעובי של כחצי
סנטימטר
לפזר על החצילים
מעט מלח ומעט
פלפל שחור
לקצוץ
2 כפות פטרוזיליה
1.5 כפות שמיר
לשבור בקערה
1 ביצה
לשים מעט פלפל שחור
וכחצי כפית שטוחה מלח
ככף
מי ברז
ולערבב
לשים בצלחת
ככוס וחצי קמח מצה
להוסיף
מעט פלפל שחור
וכשליש כפית מלח
להוסיף את השמיר
והפטרוזיליה
וכשתי כפות שומשום
ולערבב
לטבול בביצה
ולאחר מכן
היטב בקמח המצה
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה
או שמן אגוזים
3 מלימטר גובה
ולחמם אותו
לשים את החצילים
בשמן ולטגן
כשלוש דקות מכל צד
להוציא לצלחת
עם נייר מגבת
חצילים קריספים כשרים לפסח
A large eggplant
cut into slices
About half as thick
centimeter
sprinkle over the eggplants
A little salt and a little
black pepper
to chop
2 tablespoons parsley
1.5 dill
Break in a bowl
1 egg
put a little black pepper
and about half a teaspoon of salt
about a spoon
tap water
and mix
dish
about a cup and a half
matzo flour
add
A little black pepper
and about a third of a teaspoon of salt
Add the dill
and the parsley
And two tablespoons of sesame seeds
and mix
dip in egg
And after that
well in the matzah flour
Heat a pan
Put canola oil
or nut oil
3 millimeters high
and heat it up
put the eggplants
in oil and fry
About three minutes on each side
remove to a plate
with a paper towel
Eggplant crisps kosher for Passover
תגובות
הוסף רשומת תגובה