English recipe listed below
לשים בקערה
250 גרם שמנת לקצפת
להוסיף
4 כפות סוכר לבן
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
להוסיף
קורט מלח
להוסיף
1 כוס חלב
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
190 גרם
להוסיף
3 ביצים
להוסיף
3 כפות אוכמניות יבשות
או צימוקים או חמוציות
להוסיף
100 גרם שוקולד צ'יפס
להוסיף
כשתי כפות
אגוזי מלך שבורים
להרטיב כ- 7 מצות
במהירות במי ברז
ולפורר ולערבב
להוסיף
1 כפית אבקת אפיה
ולערבב
לחמם מחבת בקוטר
כ- 26 סנטימטר
לשים בזהירות
נייר אפייה
לשים 1 כף חמאה
ולהמיס אותה
לשים
את המצות
ליישר
לכסות עם מכסה
או צלחת
לבשל על אש קטנה
כשבע דקות
לאחר כשבע דקות בישול
לפזר ככף חמאה או שמן
להניח מעל נייר אפייה
ולהפוך לצלחת
ולהחליק בחזרה
למחבת
לכסות עם מכסה או צלחת
ולבשל על אש קטנה
כחמש דקות
לאחר הבישול
להוציא לצלחת
לזלף מעט סירופ מייפל
סירופ שוקולד ופירות
טריים תותים בננות ועוד
put in a bowl
250 grams
The whipped cream
add
4 spoons
White sugar
add
1 teaspoon
Vanilla extract
add
Pinch of salt
add
190 grams of milk
add
3 eggs
add
3 tablespoons of dried blueberries
or raisins or cranberries
add
100 grams of chocolate chips
add
About two tablespoons
Cracked walnuts
Moisten about 7 matzahs
quickly in tap water
And crumble and mix
add
1 teaspoon baking powder
and mix
Heat a pan in diameter
About 26 centimeters
put carefully
Baking paper
Put 1 tablespoon of butter
and melt it
to put
the unleavened bread
Straighten
cover with a lid
or a plate
cook on low heat
About seven minutes
After about seven minutes of cooking
Spread about a tablespoon of butter or oil
Place on baking paper
and become a plate
and slide back
to the pan
Cover with a lid or plate
and cook on low heat
about five minutes
after cooking
remove to a plate
Drizzle a little maple syrup
Chocolate syrup and fruit
Fresh strawberries, bananas and more
תגובות
הוסף רשומת תגובה