English recipe listed below
300- 400 גרם
עלי סלק או
עלי תרד נקיים
לקצוץ דק
לשים בקערה
500 גרם
קוטג'
להוסיף
4 ביצים
להוסיף
2 כפות
שמן זית
להוסיף
100 גרם גבינה
גאודה או פרמזן מגורדת
להוסיף
1 כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
להוסיף
4 כפות חלב
להוסיף
3 כפות
קמח מצה ולערבב
לקצוץ
את עלי הסלק
או עלי התרד
להוסיף את
עלי הסלק
לקוטג'
לערבב
ולהוסיף
עוד כ- 6 כפות
חלב לפי הצורך
ולערבב
להוסיף
200 גרם
שמנת חמוצה
ולערבב
תבנית אפייה
בגודל
45×30 סנטימטר
להרטיב מתחת מי ברז
2 מצות ולסים בתחתית התבנית
לשים על המצות
חצי כמות מלית סלק
ליישר
להרטיב עוד 2 מצות
לשים על הסלק
לשים על המצות
את שאר מלית
הסלק וליישר
לפזר מעל
כ- 100 גרם
גבינת מוצרלה
או גאודה מגורדת
לזלף
מעט שמן זית
לאפות בתנור חם 180 מעלות
כ- 45 דקות
300-400 grams
beet leaves or
Clean spinach leaves
chop thinly
put in a bowl
500 grams
cottage'
add
4 eggs
add
2 spoons
Olive oil
add
100 grams of cheese
Grated Gouda or Parmesan
add
1 flat teaspoon salt
A little black pepper
add
4 tablespoons of milk
add
3 spoons
Matzah flour and mix
to chop
the beet leaves
or the spinach leaves
add the
beet leaves
to the cottage
to stir
and add
About 6 more tablespoons
Milk as needed
and mix
add
200 grams
Sour cream
and mix
Baking dish
in size
45x30 cm
Moisten under tap water
2 matzos and walsim at the bottom of the pan
Put on the matzah
Half the amount of beetroot filling
Straighten
Moisten 2 more matzahs
put on the beets
Put on the matzah
the rest of the stuffing
Peel and straighten
sprinkle over
About 100 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda
sprinkle
A little olive oil
Bake in a hot oven
180 degrees
About 45 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה