לזניה גבינות ותרד לפסח

 








English recipe listed below



300- 400 גרם

עלי סלק או

עלי תרד נקיים

לקצוץ דק


לשים בקערה

500 גרם

קוטג'


להוסיף

4 ביצים


להוסיף

2 כפות 

שמן זית


להוסיף

100 גרם גבינה

גאודה או פרמזן מגורדת


להוסיף

1 כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור


להוסיף

4 כפות חלב


להוסיף

3 כפות 

קמח מצה ולערבב


לקצוץ

את עלי הסלק

או עלי התרד


להוסיף את 

עלי הסלק

לקוטג'


לערבב

ולהוסיף

עוד כ- 6 כפות

חלב לפי הצורך

ולערבב


להוסיף

200 גרם

שמנת חמוצה 

ולערבב


תבנית אפייה

בגודל

45×30 סנטימטר

להרטיב מתחת מי ברז

2 מצות ולסים בתחתית התבנית


לשים על המצות

חצי כמות מלית סלק

ליישר

להרטיב עוד 2 מצות

לשים על הסלק

לשים על המצות

את שאר מלית

הסלק וליישר


לפזר מעל

כ- 100 גרם

גבינת מוצרלה

או גאודה מגורדת


לזלף 

מעט שמן זית

לאפות בתנור חם 180 מעלות 

כ- 45 דקות


300-400 grams
beet leaves or
Clean spinach leaves
chop thinly

put in a bowl
500 grams
cottage'

add
4 eggs

add
2 spoons
Olive oil

add
100 grams of cheese
Grated Gouda or Parmesan

add
1 flat teaspoon salt
A little black pepper

add
4 tablespoons of milk

add
3 spoons
Matzah flour and mix

to chop
the beet leaves
or the spinach leaves

add the
beet leaves
to the cottage

to stir
and add
About 6 more tablespoons
Milk as needed
and mix

add
200 grams
Sour cream
and mix

Baking dish
in size
45x30 cm
Moisten under tap water
2 matzos and walsim at the bottom of the pan

Put on the matzah
Half the amount of beetroot filling
Straighten
Moisten 2 more matzahs
put on the beets
Put on the matzah
the rest of the stuffing
Peel and straighten

sprinkle over
About 100 grams
Mozzarella cheese
or grated Gouda

sprinkle
A little olive oil
Bake in a hot oven
180 degrees
About 45 minutes


תגובות