English recipe listed below
למלית
3 תפוחים ירוקים
לחתוך לקוביות קטנות
לשים את התפוחי בקערה
להוסיף
מעט מלח
להוסיף
כרבע כפית קינמון
להוסיף
כ-כף וחצי צימוקים
להוסיף
כשלוש כפות סוכר לבן
או
תחליף ללא סוכר לערבב
להוסיף
כשתי כפות קורנפלור
ולערבב
לקחת בצק מלאווח או בצק עלים
או בצק פילו
לשים על נייר אפייה שמרחנו עליו
מעט שמן
לשים במרכז הבצק
כשלוש ארבע כפות מלית תפוחים
לשים על מלית התפוחים
ככף חמאה חתוכה
להדק היטב את הקצוות למשולש
לשים בקצוות הבצק
קיסמי שיניים
להבריש את הבצק עם מעט שמן קנולה
או חמאה מומסת
לשים על תבנית עם נייר אפייה
לאפות בתנור חם 170 מעלות כ- 35 דקות עד קריספי
לאחר האפיה לקרר מעט
ולהוציא את קיסמי השיניים
לפזר אבקת סוכר או
ללא סוכר
for stuffing
3 green apples
cut into small cubes
Put the apples in a bowl
add
a little salt
add
About a quarter teaspoon of cinnamon
add
About a tablespoon and a half of raisins
add
About three tablespoons of white sugar
or
Sugar-free substitute mix
add
About two tablespoons of cornflour
and mix
Take sheet dough or puff pastry
or filo dough
Put on a baking paper that we have smeared a little oil on
Put in the center of the dough
About three or four tablespoons of apple filling
put on the apple filling
About a tablespoon of chopped butter
Firmly fasten the edges into a triangle
put on the edges of the dough
Toothpicks
Brush the dough with a little canola oil
or melted butter
Put on a tray with baking paper
Bake in a hot oven at 170 degrees for about 35 minutes until crispy
After baking, cool a little
and take out the toothpicks
sprinkle powdered sugar or
Sugar free
תגובות
הוסף רשומת תגובה