תפוחי אדמה אפויים מהירים וטעימים

 









 


 

English recipe listed below



1 קילו תפוחי אדמה קטנים

לא מבושלים ולא מקולפים

לחתוך לחצי או לרבעים



לשים את תפוחי האדמה

בתבנית עם נייר אפיה


לשים 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים


להוסיף

2 כפות מיונז


להוסיף

1 כף שמן זית


להוסיף

מעט פלפל שחור


להוסיף

1 כפית שטוחה 

מלח ולערבב



לאפות 

בתנור חם 200 מעלות

כ-40 דקות לפי הצורך

עד שתפוחי האדמה 

זהובים ורכים

1 kilo of small potatoes
Uncooked and unpeeled
cut in half or quarters


Put the potatoes
in a pan with baking paper

Put 2 tablespoons of grainy Dijon mustard

add
2 tablespoons of mayonnaise

add
1 tablespoon olive oil

add
A little black pepper

add
1 flat spoon
salt and mix


to bake
in a hot oven 200 degrees
About 40 minutes as needed
until the potatoes
golden and soft


תגובות